Μακριά από τον καλό τους εαυτό έμειναν οι «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» μιας και ηττήθηκαν με 78-55 από την Κραϊλσχάιμ στην «Arena Hohenlohe».

Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου, ο οποίος δεν βρισκόταν στο Ιλσόφεν, έμεινε εκτός συνέχειας μετά την σημερινή ήττα. Άλλωστε, ο στόχος ήταν νίκη με τουλάχιστον 11 πόντους διαφορά. Πλέον, οι Περιστεριώτες στρέφουν την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις. Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Μπόμπαν Ραντοσάβλιεβιτς με 17 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Το ματς

Στο ξεκίνημα οι δύο ομάδες βρίσκονταν «κοντά» στο σκορ. Όμως, η κακή περιφερειακή άμυνα και η αδυναμία στα αμυντικά ριμπάουντ «κόστισαν» στην ελληνική ομάδα. Ο εμπειρότερος παίκτης των γηπεδούχων, Ραντοσάβλιεβιτς κυριάρχησε κοντά και μακριά από το καλάθι φτάνοντας τους 12 πόντους πολύ γρήγορα. Στη συνέχεια, με τον Τέρελ Χάρις να «ακουλουθεί» στο σκοράρισμα και το Περιστέρι να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο, η διαφορά «εκτοξεύτηκε». Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους Γερμανούς στο +19 (44-25) και την πρόκριση να μοιάζει ήδη «χαμένη».

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα. Ανατροπή στο σκορ δεν μπορούσε να γίνει, αλλά ακόμη κι αν γινόταν δεν αρκούσε για την πρόκριση. Με τον αγώνα να έχει ουσιαστικά κριθεί τα πράγματα ήταν πιο ισσοροπημένα. Το τελικό σκορ ήταν το 78-55 με την Κραϊλσχάιμ να κατακτά την πρώτη θέση του 7ου ομίλου ενώ η ελληνική ομάδα έμεινε στην τρίτη με δύο νίκες και τέσσερις ήττες.

Τα δεκάλεπτα: 22-17, 44-25, 60-40, 78-55.

Πηγή φωτογραφίας: fiba.basketball

Επιμέλεια κειμένου: Βασίλης Αγριτάκης

Περισσότερα Εδω