Η 5η σεζόν του DOT. έρχεται στον ΣΚΑΪ σε νέα ώρα και με νέα παρέα. Από το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16.30, η Νάντια Μπουλέ και ο Μίνως Θεοχάρης, με χιούμορ και αυθορμητισμό, αναλαμβάνουν την παρουσίαση της αγαπημένης εκπομπής του Σαββατοκύριακου.

Το DOT. επιστρέφει με τις ενότητες που αποτελούν την ταυτότητά του αλλά και νέες ιδέες. Ξεχωριστοί καλεσμένοι, συνεντεύξεις, προσωπικές ιστορίες, θέματα πόλης, ομορφιά, μόδα, σχέσεις και life tips που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη.

Πίσω από τον πάγκο της κουζίνας θα είναι και φέτος ο Γιάννης Αποστολάκης και η Μάγκυ Ταμπακάκη, μαγειρεύοντας τις πιο νόστιμες και εύκολες συνταγές. Η παρέα της εκπομπής, όμως, μεγαλώνει. Η Παιδαγωγός-Οικογενειακή Σύμβουλος MSc, Ράνια Θρασκιά μοιράζεται τις γνώσεις της για θέματα σχέσεων και οικογένειας, η Τόνια Παπαμιχαλοπούλου και η Μαριάννα Παινέση μιλούν για ό,τι νέο κυκλοφορεί στον χώρο της ομορφιάς, η Ιωάννα Μαρζτούκου δίνει συμβουλές μόδας ενώ η Φανή Γεωργακοπούλου και η Τατιάνα Χατζή βρίσκονται πρώτες σε όλες τις πρεμιέρες της πόλης.

Από το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16.30, το πιο σταθερό ραντεβού είναι στον ΣΚΑΪ. Με το DOT.

Ταυτότητα εκπομπής:
Παρουσίαση: Νάντια Μπουλέ, Μίνως Θεοχάρης
Σκηνοθεσία: Σοφία Αθανασίου
Αρχισυνταξία: Βάλια Ζαμπάρα
Διεύθυνση παραγωγής: Νάσος Γαλακτερός
Creative Director: Ρωξάνη Ρόμπου

Περισσότερα Εδω