Η γλυκιά κυρία της ναυτιλίας Κλέλια Χατζηιωάννου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κωνσταντίνο Σκορίλα σε ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 5 Σεπτεμβρίου στο Παλαιό Ψυχικό. Η κόρη του αείμνηστου εφοπλιστή Λουκά Χατζηιωάννου έκανε την χαρμόσυνη αποκάλυψη μέσα από τα social media, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία με τον σύζυγό της από την ημέρα του γάμου τους.

“Παντρευτήκαμε χθες βραδύ στον Αγ. Δημήτριο Ψυχικού παρουσία λίγων συγγενών και στενών φίλων λόγω της πανδημίας! Κουμπάρες η αγαπημένη μας Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, γυναίκα του αδελφού της νύφης Πολη Χατζηιωαννου και η επιστήθια φίλη του και πολιτικός Ντορα Παλλη” έγραψε η νύφη στο Facebook.

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, η νύφη μαγνήτισε τα βλέμματα με την haute couture δημιουργία του σχεδιαστή Λάσκαρη, η οποία ήταν κεντημένη στο χέρι. Την παράσταση όμως έκλεψαν και τα τρία παρανυφάκια, τα παιδιά τους Άννα και Λουκάς και η Άρια Χατζηιωάννου, κόρη του αδερφού της Στέλιου Χατζηιωάννου.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε καθιστό δείπνο στην έπαυλη της οικογένειας Χατζηιωάννου στο Παλαιό Ψυχικό, όπου είχε φωταγωγηθεί και στολιστεί με λευκά τριαντάφυλλα, από τον ιστορικό πύργο που δεσπόζει στην έπαυλη ως τον χώρο της πισίνας. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Άννας Βίσση που τίμησε τους νεόνυμφους αφιερώνοντας τις επιτυχίες της.

Περισσότερα Εδω