Στο νοσοκομείο βρίσκεται για ακόμη μια φορά η Μυρτώ, η οποία είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση από Πακιστανό άνδρα στην Πάρο και από τότε έχει καθηλωθεί στο κρεβάτι με αναπηρία 100%.

Η Μυρτώ της Πάρου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, σύμφωνα με την ανάρτηση της μητέρας της, Μαρίας Κοτρώτσου, η οποία εκφράζει την αγανάκτησή για την αντιμετώπιση που δέχεται η κόρη της λέγοντας χαρακτηριστικά «και αν δεν αντέχει ποιος νοιάζεται; Κανείς».

«Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε. Όχι από νοσταλγία, από ανάγκη και μόνο. Νοσοκομείο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ από 29 Ιανουαρίου 2024…μέχρι; Μην ρωτήσετε παρακαλώ πολύ πως και γιατί; Για κάτι πολύ απλό που έξω θα γινόταν σε 1/2 μέρα άλλα τα ιδιωτικά νοσοκομεία κοστίζουν για όποιον δεν μπορεί. Όποτε μένουν τα δημόσια η αναμονή , η υπομονή, η στεναχώρια μέχρι εκεί που αντέχει ο καθένας μας…

Και αν δεν αντέχει ποιος νοιάζεται; Κανείς…Και από πάνω να ακούς…η βαλβίδα εγκεφάλου δουλεύει μια χαρά. Πως το ξέρετε; Ρωτάς ως αδαής ως αφελής ως ανόητος. Απάντηση: την ψηλάφισα, Δηλαδή; Την πίεσα και το κατάλαβα» ξεσπάει η μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Περισσότερα Εδω