Η Μυριέλλα Κουερντή, όπως έγινε γνωστό χθες μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», διατηρούσε μια σχέση από τον Ιούνιο μέχρι και τον Σεπτέμβρη με έναν πολύ γοητευτικό άντρα από τις Σέρρες, τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή.

Η εκπομπή Love It επικοινώνησε με τον Κωνσταντίνο Πεταλώτη, ο οποίος δε δίστασε να μιλήσει για τη σχέση του με την ηθοποιό και να σχολιάσει το φλερτ ανάμεσα σε Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργο Κατσαούνη.

«Με τη Μυριέλλα γνωριστήκαμε τον Ιούλιο που μας πέρασε όταν ανέβηκε στις Σέρρες για τις ανάγκες της παράσταση που έπαιζε. Ήρθαμε πιο κοντά, βγαίναμε, ταξιδέψαμε και περάσαμε ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι μαζί. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμάω και σέβομαι πολύ. Τον Σεπτέμβριο, για δικού μας λόγους αποφασίσαμε να το λήξουμε», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Πεταλώτης.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, λόγω της υγειονομικής κατάστσης που επικρατεί και είμαστε περισσότερο σπίτι, παρακολουθώ το Survivor! H Μυριέλλα όπως την γνώρισα έτσι είναι και στο παιχνίδι. Πολύ αγωνιστική και δυνατή και έχει πολλά να δώσει, σημπλήρωσε ο ίδιος.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να ταξιδεύει για Άγιο Δομίνικο, ο Κώνσταντίνος Πεταλώτης, δήλωσε: «Ως παίκτης όχι, αλλά θα ταξιδέψω αυτές τις μέρες για Άγιο Δομίνικο, στο πλαίσιο ενός ταξιδιού με φίλους, λόγω και της αναγνωσιμότητας που πήρε το μέρος λόγω του Survivor. Έχω κανονίσει αυτό το ταξίδι από τον Σεπτέμβριο».

Περισσότερα Εδω