Ο καιρός θα μυρίσει και πάλι καλοκαίρι, μετά από την ελαφριά πτώση της θερμοκρασίας και τις βροχές σε ορισμένες περιοχές της χώρας.

Σήμερα Δευτέρα 17 Μαΐου, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στα νότια θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 και από τις μεσημβρινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ, στην υπόλοιπη χώρα νότιοι 3 με 5 και από τις μεσημβρινές ώρες στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, με το θερμόμετρο σε περιοχές Θεσσαλίας να αγγίζει ακόμη και τους 30 βαθμούς.

Αναλυτικά η πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ για σήμερα Δευτέρα σε ότι αφορά την Θεσσαλία προβλέπει γενικά αίθριο καιρό.

Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, από το βράδυ δυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σύμφωνα με το meteo.gr εξάλλου στη Λάρισα μυρίζει καλοκαιράκι από σήμερα Δευτέρα με την θερμοκρασία να ξεπερνάει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Μάλιστα η πιο θερμή ημέρα της εβδομάδας θα είναι η Τετάρτη με 32 βαθμούς, ενώ την Παρασκευή θα υπάρξει αισθητή πτώση με τη Λάρισα να έχει μόλις 25 βαθμούς Κελσίου μέγιστη θερμοκρασία.

Δείτε αναλυτικά τους πίνακες με την πρόγνωση της εβδομάδας για τη Λάρισα: 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω