Στις πολλές και σημαντικές απουσίες που θα έχει για άλλη μία φορά ο Παναθηναϊκός (που «έχασε» για 20 μέρες και τον Μαουρίσιο), στάθηκε ο Λάζλο Μπόλονι στην εβδομαδιαία συνέντευξή του στη Nova, επισημαίνοντας ωστόσο, πως σε όλη αυτή τη διαδρομή το «τριφύλλι» έβρισκε λύσεις μέσα απ’ το ρόστερ του.

Ο 68χρονος τεχνικός δεν θέλησε να βρει «δικαιολογίες» μέσα απ’ τα ουκ ολίγα προβλήματα που έχει να διαχειριστεί, ενώ εξήρε τον Αστέρα Τρίπολης, πρώτο αντίπαλο του Παναθηναϊκού στην κυριακάτικη (21/03, 15:00) πρεμιέρα του στα πλέι-οφ.

Αναλυτικά ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι:

-Για το πόσο σημαντικό είναι να ξεκινήσει με το δεξί ο Παναθηναϊκός τις υποχρεώσεις του στα πλέι-οφ:
«Ο στόχος όλων των ομάδων είναι να ξεκινήσουν καλά και να συνεχίσουν με καλά αποτελέσματα, άρα και ο δικός μας στόχος αυτός είναι. Μιλάμε για ένα δεύτερο πρωτάθλημα. Κοιτάμε να κάνουμε το καλύτερο, να είμαστε έτοιμοι, να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, όσο το δυνατόν πιο μακριά, αλλά από εκεί και πέρα το να κάνω υποσχέσεις και να δίνω υποσχέσεις δεν είναι του χαρακτήρα μου. Εννοείται βέβαια πως θα κάνουμε το παν για να αποσπάσουμε το μάξιμουμ».

-Για το αν τον προβληματίζουν οι τραυματισμοί βασικών ποδοσφαιριστών όπως για παράδειγμα οι Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Μαουρίσιο;
«Επιστρέφοντας και αναφέροντας τους παίκτες που και εσείς είπατε και ιδιαίτερα αναφέρομαι στον Κουρμπέλη, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι λόγω ενός χρόνιου προβλήματος θα ήταν για τόσο μεγάλο διάστημα -σχεδόν το μισό πρωτάθλημα- απών. Όπως επίσης δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε πως θα είχαμε και άλλους παίκτες που θα είχαν ατυχήματα όπως οι Σανκαρέ, Μαουρίσιο, Βέλεθ…».

-Για το αν οι δύο τελευταίοι είναι και οι πιο σημαντικοί:
«Όλες οι απώλειες είναι σημαντικές. Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για παίκτες που είναι στον άξονα, στην καρδιά της ομάδας. Διότι όταν δεν έχεις μέσους, είναι σαν να κόβεις τα χέρια σου ή τα πόδια σου. Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν θέλω αυτό να εκληφθεί ότι μιλάω αρνητικά για τους υπόλοιπους, έχουμε κι άλλους παίκτες. Κάναμε καλά αποτελέσματα ακόμα και όταν στερούμασταν των υπηρεσιών των Κουρμπέλη, Βέλεθ, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο. Και αυτό γιατί πάντοτε βρίσκαμε λύσεις μέσα από την ομάδα των παικτών μας. Πιστεύω όμως ότι δεν προσβάλω κανέναν, αν σας πω ότι με τους συγκεκριμένους παίκτες, αναπνέουμε πολύ καλύτερα».

-Για το αν είναι έτοιμη η ομάδα του για την αναμέτρηση με τον Αστέρα και το αν έχει καλύτερη ψυχολογία μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ:
«Πρόκειται για έναν πάρα πολύ δύσκολο αγώνα. Εδώ στην Ελλάδα ακούω συχνά ότι υπάρχει ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, αλλά δεν είναι αλήθεια. Είναι ένας δύσκολος αγώνας, γιατί αν πάρω για παράδειγμα τον επόμενο αντίπαλο, μας είδα πως κέρδισαν και πως έπαιξαν και με άλλους σημαντικούς αντιπάλους, με την ΑΕΚ ή με εμάς. Και ουσιαστικά θα πρέπει να σταματήσουμε να λέμε πράγματα χωρίς υπευθυνότητα. Εγώ σέβομαι τον κάθε αντίπαλο και προετοιμάζω την ομάδα στον καλύτερο δυνατό βαθμό, για κάθε αντίπαλο».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω