Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Μπεντ» σε δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 5/12, στο θέατρο Χώρα.

Το έργο του Μάρτιν Σέρμαν έχει ως βασικό θέμα, τον απαγορευμένο έρωτα δύο ανδρών σ΄ ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης. Πρωταγωνιστούν: Μέμος Μπεγνής, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Μανώλης Θεοδωράκης, Γιάννης Σίντος, James Rodi, Χρήστος Ζαχαριάδης, Σπύρος Δούρος και ο Δημήτρης Καραμπέτσης στο ρόλο του θείου Φρέντι.

O Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης και κατέγραψε όλα τα  πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου που έδωσαν το παρών τιμώντας με την παρουσία τους τους συντελεστές και τους ηθοποιούς.

Ανάμεσα στους ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο που έδωσαν το παρών ήταν οι: Ελένη Ράντου, Νίκος Μουτσινάς, Αθηνά Οικονομάκου, Ματίνα Νικολάου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Έφη Μουρίκη, Ιωάννα Μαλέσκου, Νατάσα Καλογρίδη Γιώργος Κωνσταντίνου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ευγενία Δημητροπούλου, Χριστίνα Αλεξανιάν, Παναγιώτης Πετράκης, Ελένη Ράντου και πολλοί άλλοι.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Περισσότερα Εδω