Για το Μόναχο αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (4/3, 21:45) με την Μπάγερν, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Euroleague.

O Γιώργος Μπαρτζώκας κάλεσε τους παίκτες του να κάνουν απέναντι στην ομάδα του Αντρέι Τρινκιέρι ό,τι και στον πρώτο γύρο στο ΣΕΦ. Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά εξήγησε πως οι περισσότεροι διεθνείς του Ολυμπιακού έδωσαν δύο περισσότερα παιχνίδια (σ.σ. με την εθνική κόντρα στην Τουρκία) εν συγκρίσει με τους υπόλοιπους παίκτες και εύλογα δημιουργείται διαφορετική κατάσταση.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ο μόνος που έδωσε μόνο έναν αγώνα απέναντι στην Τουρκία, συμμετείχε δηλαδή μόνο στο ματς στο κλειστό των Άνω Λιοσίων την Παρασκευή (25/2), αφού δεν είχε ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για το δεύτερο ματς του δεύτερου «παραθύρου» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Αναλυτικά παρακάτω οι δηλώσεις του:

«Πάνω κάτω θα πρέπει να κάνουμε ό,τι και στον πρώτο γύρο. Είχαμε κάνει μια καλή εμφάνιση. Είχαμε παίξει με ένταση και είχαμε στοχεύσει εκεί που έπρεπε βάσει του πλάνου μας. Αυτή τη στιγμή είναι διαφορετική η κατάσταση με την έννοια ότι δεν γνωρίζουμε ακριβώς πως είναι η Μπάγερν. Έχει έναν μήνα να δώσει αγώνα Euroleague. Χθες, έπαιξε ένα ματς για το τοπικό πρωτάθλημα, όμως, μπαίνουν και βγαίνουν παίκτες με βάση τους τραυματισμούς. Εννοώ πως κάποιοι επιστρέφουν από τραυματισμό, όπως οι Χίλιαρντ, ο Τσίπσερ, ενώ ο Γιάραμαζ δεν έχει παίξει εδώ και δύο εβδομάδες. Γενικά δεν ξέρουμε ποιους παίκτες θα αντιμετωπίσουμε. Πάντως, έχει βαθύ ρόστερ και είναι μια ομοιογενής και καλή ομάδα. Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

Για την απουσία των διεθνών παικτών με την Εθνική ομάδα και αν επηρεάζει τον Ολυμπιακό: «Ναι επηρεάζει. Είναι διαφορετική η κατάσταση των παικτών που έπαιξαν ακόμα δύο παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα, σε σχέση με τους άλλους που έκαναν μόνο προπόνηση. Είναι διαφορετικά τα ρεπό που πήραν. Γενικά είναι μια κατάσταση που δεν μπορούμε να την σχολιάσουμε. Είναι ένα δεδομένο και πρέπει να προχωρήσουμε με αυτό».

Για την επέκταση στου συμβολαίου του Μουσταφά Φαλ: «Στον ομαδικό αθλητισμό είναι συγκεκριμένα πράγματα. Όσο πιο σταθερά είναι τα πρόσωπα, τόσο μεγαλύτερες επιτυχίες κάνεις. Δεν είναι εύκολο να φτιάχνεις διαφορετική ομάδα κάθε χρόνο. Κάτω από αυτό το πρίσμα, ο Μουσταφά είναι ένας παίκτης που έδειξε το επίπεδό του, μας βοήθησε πάρα πολύ. Αν δείτε και τους αριθμούς του, όταν παίζει είναι απίστευτα επιδραστικός στο παιχνίδι μας. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσε».

Περισσότερα Εδω