Με ενθουσιασμό και χαμόγελα μπήκαν στο κλίμα των Χριστουγέννων τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Συκουρίου, την Κυριακή 4 Δεκέμβρη, στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκουρίου σε μία εκδήλωση την οποία οργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου.

Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του συλλόγου, Ειρήνη Σκούρα, καλωσορίζοντας τα παιδιά, τις δασκάλες τους, τους γονείς, κηδεμόνες, συγγενείς καθώς και τον δήμαρχο Τεμπών, Γιώργο Μανώλη, τον αντιδήμαρχο Χρήστο Κρικώνη και τον πρόεδρο της κοινότητας Μιχάλη Γκουντή, που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση.

Στην συνέχεια η Φλώρα Γαϊτάνου – Γουγουλιά διάβασε στα παιδιά ένα διαδραστικό παραμύθι της που το έγραψε ειδικά για την εκδήλωση αυτή με τίτλο «Το Κόκκινο Τετράδιο του Αϊ Βασίλη». Έντονη ήταν η συμμετοχή των παιδιών στους διαλόγους, ενώ στο τέλος, δημιούργησαν με εικόνες την ιστορία του παραμυθιού σε κολλάζ.

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια έπαιξαν οι μουσικοί: Γκάνιαρης Ζαχαρίας, Ζωϊτός Κώστας, Ράπτη Άννα, Σκοτεινιώτη Κωνσταντίνα, Τσόκανου-Τσόγια Ροδόπη και Τσούμαρη-Γκάνιαρη Μαρίτσα.

Στην συνέχεια έφτασε στο χώρο της εκδήλωσης ο Αϊ Βασίλης και μοίρασε δώρα στα παιδιά.

Ήταν η πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Συκουρίου και στέφτηκε με επιτυχία.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω