Χωρίς την Μπέττυ Μαγγίρα στο πλατό ξεκίνησε σήμερα το πρωί η εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”. Η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του Οpen εμφανίστηκε στην εκπομπή μέσω  skype αποκαλύπτοντας πως ο σύζυγός της Δημήτρης Μάζης βρέθηκε θετικός στον κορονοίό. Για τον λόγο αυτό, η Μπέττυ Μαγγίρα επέλεξε, θέλοντας να προστατέψει τους συνεργάτες της, να μην εμφανιστεί σήμερα στο πλατό αλλά να μείνει σπίτι της.

«Ρεμάλια καλοπερνάτε; Καλημέρα. Έλειψα και αράξατε, ούτε χορευτικά, ούτε χορογραφίες… Καλημέρα στους τηλεθεατές, σε εσάς, στο κοντρόλ. Να πούμε το εξής για να μην απορεί ο κόσμος:  Ο άντρας μου βρέθηκε θετικός στον κορονοΪο με πολύ ήπια συμπτώματα, είναι εμβολιασμένος, μάλιστα είχα κάνει και την Τρίτη δόση αλλά δεν πρόλαβε να τον πιάσει.

Εγώ, αν και εμβολιασμένη προτίμησα και για δική σας ασφάλεια να μείνω σπίτι. Είμαι μια χαρά, είμαι πάρα πολύ καλά… Θα μείνω σπίτι για την ασφάλεια όλων σας μέχρι να κάνω το μοριακό τεστ και να είμαστε σίγουροι ότι είμαι μια χαρά για να επιστρέψω κοντά σας« είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Περισσότερα Εδω