Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά ο χρόνος για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και η Μπέττυ Μαγγίρα είναι έτοιμη να επιστρέψει στο καθημερινό της ραντεβού με τους τηλεθεατές; του Open.

Συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα πρόκειται να αναλάβει για δεύτερη συνεχή χρονιά την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Open “Ποιος είναι πρωινιάτικα” η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Αυγούστου.

Η ίδια φαίνεται ότι δε βλέπει την ώρα για την τηλεοπτική της επιστροφή γι’ αυτό και μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram έγραψε, «Σαν χτες μου φαίνεται…. Αλλά κοντοζυγώνει η ώρα που θα ανταμώσουμε ξανά ε!!!».

Το εν λόγω βίντεο είναι από την τελευταία εκπομπή της σεζόν που μας πέρασε, με ένα χορεyτικό που έκανε όλη η ομάδα στους ρυθμούς του «Το θηλυκό» της Ελένης Φουρέιρα.

Στα hashtags τάγκαρε τόσο τα μέλη της ομάδας του Ποιος είναι πρωινιάτικα: Αθηνά Αφαλίδου, Δημήτρη Μακαλιά, Μαρία Αντωνά και Δημήτρη Σαράντο, καθώς και το νέο μέλος που θα ενταχθεί στην παρέα κι είναι ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

 

 

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω