Η ΑΕΚ μπορεί μετά από πολλά χρόνια να απέκτησε το δικό της σπίτι, παρόλα αυτά ήδη υπάρχουν αρκετά προβλήματα.

Ο Γιώργος Χήνας, γενικός διευθυντής της «Βασίλισσας», αλλά και ο Γιώργος Πραχαλιάς μίλησαν στην κάμερα του CosmoteSports, με αφορμή ένα ρεπορτάζ για το νέο γήπεδο και αποκάλυψαν ότι το γήπεδο στα Λιόσια έχει πρόβλημα με την οροφή του, καθώς «μπάζει» νερά.

«Αυτή τη στιγμή το γήπεδο είναι στο 30% έτοιμο. Δεν είχε χρησιμοποιηθεί για αρκετά χρόνια. Ήταν ένα γήπεδο πάλης. Πρέπει να αναμορφωθεί, με πολλή δουλειά. Έχουμε καταφέρει να είναι λειτουργικό. Όλα αυτά έγιναν με έξοδα της ΚΑΕ. Δίνει τεράστιες ανέσεις στους αθλητές και το προπονητικό τιμ στην καθημερινότητά τους. Είναι και όνειρο για το κλαμπο που ήταν άστεγο για δεκαετίες», δήλωσε ο γενικός διευθυντής, Γιώργος Χήνας με τον υπεύθυνο του γηπέδου, Γιώργο Πραχαλιά, να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου:

«Με φοβίζει και το λέω με πόνο καρδιάς η οροφή του γηπέδου η οποία μπάζει νερά. Σε περίπτωση μέσης ή ισχυρής βροχής. Η οροφή μπάζει νερά και τα έργα που έχουν δρομολογηθεί δεν έχουν ακόμη γίνει.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ το έχει πληρώσει ήδη αλλάζοντας παρκέ γιατί είχε μουχλιάσει το προηγούμενο. Δεν έχει επισκευαστεί ακόμα. Ελπίζουμε να προλάβουμε το βαρύ χειμώνα που έρχεται. Το 2004 είχε απαγορευτικό έγγραφο από την Πυροσβεστική για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Επιμέλεια: Θάνος Νικηταράς

Περισσότερα Εδω