Αντιδράσεις έχει προκαλέσει για ακόμη μια φορά ο Παύλος Χαϊκάλης και η δήλωση που έκανε πρόσφατα ότι αφού θα αποχωρήσει από τον χώρο της υποκριτικής θέλει να βοηθήσει τις γυναίκες να τεκνοποιήσουν… μέσω της αστρολογίας.

Η Βικτώρια Χαλκίτη, η οποία έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη δυσκολία της να μείνει έγκυος – είχε προχωρήσει σε πέντε εξωσωματικές μέχρι να αποκτήσει τον γιο της – μίλησε στο Πρωινό και σχολίασε τις δηλώσεις περί τεκνοποίησης που έκανε ο γνωστός ηθοποιός.

«Διάβασα λίγο από τη συνέντευξη που έδωσε ο κ. Χαϊκάλης, δεν μπορώ να καταλάβω ωστόσο πώς μπορεί να βοηθήσει η αστρολογία στο να τεκνοποιήσει κάποιος. Με την εξωσωματική γονιμοποίηση εδώ οι ίδιοι οι γιατροί που κάνουν εξωσωματική γονιμοποίηση δεν μπορούν να σου εγγυηθούν οτιδήποτε.

Αν θα μείνεις έγκυος είναι επιστημονικά πάρα πολύ δύσκολο, ούτως ή άλλως να μείνεις έγκυος οπότε πόσο μάλλον με την αστρολογία. Μου φαίνεται λίγο παράλογο όλο αυτό το να θέλει να βοηθήσει μέσω της αστρολογίας» ανέφερε αρχικά η Βικτώρια Χαλκίτη.

 

«Δεν θέλω να πιστεύω ότι το κάνει εσκεμμένα αυτό για να παίζει με τον πόνο των γυναικών. Πιστεύω ότι είναι λίγο ακραίο όλο αυτό το εγχείρημά του και θέλω να πιστεύω ότι γρήγορα θα καταλάβει ότι δεν είναι σωστό – ειδικά όταν βρισκόμαστε σε φάση εξωσωματικής γονιμοποίησης, εγώ τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά – διάβαζα συνεχώς και ήθελα να διαβάζω θετικά μηνύματα οπότε έμπαινα σε διάφορα site να δω άλλες γυναίκες το τι έχουν περάσει. Οπότε περιμένεις και να ακούσεις ένα ελπιδοφόρο μήνυμα, το οποίο αν είναι από αστρολογία είναι λίγο ακραίο… Δεν είναι σωστό αυτό που θέλει να κάνει» τόνισε η Βικτώρια Χαλκίτη.

Περισσότερα Εδω