Νέα «καρφιά» κατά του Survivor All Star και συγκεκριμένων παικτών που βρίσκονται ακόμα στον Άγιο Δομίνικο έριξε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μέσα από το Instagram. Ο «Μισθοφόρος» τα έβαλε με τον Ηλία Μπόγδανο και την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

Ειδικότερα, μετά το ξέσπασμα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έγραψε: «Μαριαλένα μου! Εγώ στα είχα πει για όλους και όλα! Δεν άκουγες… Μπόγδανε τα ίδια έκανες και σε μένα! Στο δέντρο μου έλεγες δεν θα σε ψηφίσω και την άλλη μέρα με ψήφισες. Ο καθένας εκεί είναι για πάρτη του. Αν παρατηρήσετε οι καλοί παίκτες όταν κερδίζουν, όλα καλά, όταν χάνουν, όλο προβλήματα. Έρχονται κι άλλα».

Λίγο αργότερα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έγραψε: «Τώρα που βγήκε η Μαριαλένα (που είναι παλτό) απέναντι στον Χάρο και στον Κρις (που είναι αδιάφοροι), θα πετάξουν αυτή τη φορά σίγουρα αδύναμο στο  κοινό για να κρατήσουν τη Μαριαλένα γιατί έχει ζουμάκι τώρα με τον Βασάλο. Όπως αν θυμάστε καλά, έγινε με την Ευρυδίκη και την Καρολίνα που είχαν ζουμάκι με τον Μάριο. Άρα που καταλήγουμε; Ότι η παραγωγούλα μας πέταξε κι εμένα και την Ευρυδίκη σαν τρίχα από το ζυμάρι, γιατί δεν δίναμε ριάλιτι. Και εμείς περάσαμε ως παλτά».  

Δες τις αναρτήσεις του Κώστα Αναγνωστόπουλου:

 

Περισσότερα Εδω