Μια αξιέπαινη πράξη από την εν λόγω μοναχή. Το δημοσίευμα του petpet.new, αναφέρει:

Όσοι ασχολούμαστε με τα αδέσποτα καθημερινά βλέπουμε απάνθρωπες συμπεριφορές των ανθρώπων προς αυτά. Κακοποιήσεις, θανάτους, φόλες, βασανισμούς, πυροβολισμούς.

Δυστυχώς άσχημες συμπεριφορές βλέπουμε κατά καιρούς και από ιερείς, οι οποίοι δεν θέλουν στο προαύλιο της εκκλησίας αλλά ούτε εκεί γύρω ζώα. Ακόμα και αν αυτά είναι φιλικά και κοινωνικά. Ακόμα και αν δεν ενοχλούν και δεν έχουν δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Ακόμα και αν είναι εμβολιασμένα και στειρωμένα και φροντίζονται από ανθρώπους και φιλοζωικές. Με αποτέλεσμα να κάνουν τα πάντα για να τα διώξουν. Είτε οι ίδιοι είτε βάζοντας κάποιους άλλους.

Αυτό δυστυχώς είναι αλήθεια. Πολλά τέτοια τα παραδείγματα σε όλη την Ελλάδα. Και κάνουμε λόγο για τους ανθρώπους της εκκλησίας επειδή μπορούν να επηρεάσουν κόσμο. Μπορούν να γίνουν πρότυπα και παραδείγματα. Όπως οι δάσκαλοι. Μπορούν με τις πράξεις τους να διδάξουν. Φυσικά υπάρχουν και εκείνοι που αγαπούν τα ζώα, δεν πειράζονται από αυτά και δεν ενοχλούνται. Αυτούς καλό είναι να τους προβάλλουμε ώστε να γίνουν παράδειγμα προς όλους. Να δουν ότι η εκκλησία διδάσκει αγάπη, κάτι που δυστυχώς δεν το καταφέρνει πάντα.

Ένας τέτοιος άνθρωπος, όπως μαθαίνουμε από τη Μουσούδα Ελασσόνας, είναι και η μοναχή Σιλουάνη από την Ιερά Μονή Αγίου Αντωνίου Κοκκινόγης, στην Ελασσόνα. Η μοναχή αγαπάει τα ζώα και αποφάσισε να υιοθετήσει μια αδέσποτη σκυλίτσα, τη μικρή ‘Ιρμα. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν βλέπουμε τη μοναχή να την κρατάει στην αγκαλιά της, με πολλή τρυφερότητα.

Χαρούμενο γεγονός. Εμείς ευχόμαστε να έχουν μαζί μια υπέροχη ζωή.

  

Πηγή: petpet.new

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Περισσότερα Εδω