Το τετράλεπτο 49΄-52΄ ήταν ό,τι άξιζε από το εναρκτήριο ματς της 2ης αγωνιστικής των πλέι-άουτ της Super League, μεταξύ του Ατρομήτου και του Απόλλωνα. Στο διάστημα αυτό οι Φατιόν και Μανούσος σημείωσαν τα τέρματα που διαμόρφωσαν το τελικό 1-1 και το οποίο διατηρεί τις δύο ομάδες ισόβαθμες, σε απόσταση (σχετικής) ασφαλείας από τις δύο τελευταίες θέσεις, με την «ελαφρά ταξιαρχία» να κρατάει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία, το οποίο είχε από την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Στο 49΄ ο Φατιόν με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Ενσικουλού με ωραία κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Μανούσο απέναντι από τον Βέρχουλστ και ο έμπειρος επιθετικός, αφού απέφυγε τον τερματοφύλακα, ισοφάρισε. Τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν χωρίς αξιόλογη φάση μέχρι το τέλος όπως συνέβη και με ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο.

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Κίτρινες: Ούμπιντες – Μπεντινέλι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γούτας, Μαυρομμάτης, Τομάσεβιτς, Γκάλο, Σάλομον, Χαρίσης (78΄ Νάτσος), Χριστοδουλόπουλος (46΄ Αγκάγεφ), Ενσικουλού (86΄ Εντομβονγί), Μουνίθ (64΄ Ούμπιντες), Μανούσος (78΄ Κωτσόπουλος)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ, Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Φατιόν, Σλίβκα, Κολ (90΄ Λαγός), Τσιλούλης (76΄ Μουνιέ), Μπεντινέλι (83΄ Φερνάντεζ), Ντάουντα (76΄ Ιωαννίδης)

Περισσότερα Εδω