Η Μαίρη Μηνά και ο Μιχάλης Σαράντης απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, με τον γνωστό ηθοποιό να ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα μέσω instagram.

Είχε προηγηθεί μια δύσκολη περίοδο για τον Μιχάλη Σαράντη ο οποίος έχασε τον πατέρα του, λίγο πριν γίνει παππούς.

«Έχουν αλλάξει τα πάντα! Και προς το καλό και προς το κακό. Έχασα τον μπαμπά μου τον Μάιο. Δεν το είχα ανακοινώσει, είναι η πρώτη φορά που το λέω…έφυγε ο μπαμπάς (…) Ταράχτηκαν τα πράγματα, αλλά παράλληλα έρχεται μια άλλη ζωή στον κόσμο σε λίγες μέρες. Ο μπαμπάς μου πρόλαβε να μάθει ότι θα γίνει παππούς», είχε αναφέρει ο Μιχάλης Σαράντης καλεσμένος στο Στούντιο 4.

Μιχάλης Σαράντης – Μαίρη Μηνά: Έγιναν γονείς

«Ο ωραιότερος ρόλος της ζωής μου, έμελλε τελικά να μου δοθεί απλόχερα από την ίδια τη ζωή… Καμάρι μου. Παιδί μου. Σε ευχαριστώ πολύ που με επέλεξες για μπαμπά σου. Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιός σου. Μαίρη μου. Κερασιά μου ολάνθιστη, σ´ αγαπώ και σε θαυμάζω απέραντα. Είσαι ο λόγος που παλεύω τα σκοτάδια και κοιτάω προς το Φως», έγραψε ο Μιχάλης Σαράντης στην πρώτη ανάρτηση με την νεογέννητη κόρη του και τη Μαίρη Μηνά μέσα στο μαιευτήριο.

Το ζευγάρι δέχτηκε «βροχή» από ευχές, καθώς λίγα λεπτά μετά την ανάρτηση του ηθοποιού, αρκετοί συνάδελφοι αλλά και πρόσωπα της τηλεόρασης έστειλαν διαδικτυακά τις ευχές τους για τη νεογέννητη κόρη!

Η Ναταλία Γερμανού, η Χάρις Αλεξίου, ο Δημήτρης Λάλος, η Μαρία Κορινθίου, ο Γιώργος Καράβας, η Μαίρη Συνατσάκη, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Άλκης Κούρκουλος, ήταν μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες – celebrities που έγραψαν στo instagram τις ευχές τους για το κοριτσάκι που απέκτησαν ο Δημήτρης Σαράντης και η Μαίρη Μηνά.

Δες αναλυτικά…

Περισσότερα Εδω