Η κάμερα της εκπομπής, Όλα Γκουντ και η Ελένη Καρποντίνη συνάντησαν την Κατερίνα Ζαρίφη κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης για την παράσταση “Cavewoman”. Μιλώντας για τη νέα σεζόν και τα νέα επαγγελματικά της, η Κατερίνα Ζαρίφη απάντησε ανοιχτά και στις πιο προσωπικές ερωτήσεις

“Συνήθως με τον πρώην σύντροφό μου βγαίνουμε για τσίπουρα, οπότε τα έχω όλα καλυμμένα. Του το έλεγα και χθες. Από τη Σουηδία, μόνο αυτό βρήκα να πάρω, τη συμπεριφορά τους, τόσο ωραία κορμιά έχουν εκει… Είμαστε παρέα, αφού είμαστε οικογένεια. Άμα περάσουν λίγο τα χρόνια λες: “Αξιόλογος άνθρωπος στη ζωή μου, κοστίζει να τον χάσω; Κοστίζει.” Οπότε γιατί να τον χάσω; Αφού τελειώνει το ερωτικό κομμάτι και μένει μαζί του ως οικογένεια, τότε γιατί να μην το διατηρήσεις;” είπε για τις σχέσεις με τον πρώην της.

Όσο για την αλλαγή στο σώμα της, η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε: “Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορονοιό. Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα. Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους”.

Περισσότερα Εδω