Το Ιταλικό Τσίρκο Acquatico Bonaccini θα χαρίσει ένα φανταστικό υπερθέαμα σε μικρούς και μεγάλους στη Νεάπολη Λάρισας από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022, με ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο και βασισμένο στο νερό, με ζογκλέρ, ακροβάτες, κλόουν, σόου ψευδαισθήσεων, το κορίτσι λάστιχο και φυσικά τον Γύρο του θανάτου.

Το παραδοσιακό ιταλικό Τσίρκο μετά τις παραστάσεις του στη Θεσσαλονίκη, θα βρίσκεται στη Νεάπολη Λάρισας δίπλα στο Γηροκομείο, από την Παρασκευή 2 έως και το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2022.

Εντυπωσιακά νούμερα πάνω και μέσα σε μία τεράστια πισίνα που βρίσκεται στη μέση της σκηνής και εκτελούν με απόλυτη ακρίβεια εναέριοι ισορροπιστές και ακροβάτες, μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το Τσίρκο στην πόλη της Λάρισας πραγματοποιούνται καθημερινά 2 παραστάσεις:

  • από Δευτέρα έως Σάββατο στις στις 18:00 και στις 20:30, εκτός Τρίτης  και
  • την Κυριακή 3 παραστάσεις στις 11:30, στις 18:00 και στις 20:30

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πως μπορεί να χωρέσει μία γυναίκα σε μία γυάλα ή πόσες στροφές γύρω από τον άξονά του μπορεί να κάνει ένας μοτοσυκλετιστής ανά λεπτό; Αυτά είναι μόνο λίγα από τα συγκλονιστικά θεάματα, που θα σου κόψουν την ανάσα, στην παράσταση του τσίρκου Acquatico Bonaccini που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα με ζογκλέρ, ακροβάτες, κλόουν, μάγους, ψευδαισθήσεις, χορογραφίες και πολλές εκπλήξεις πρόκειται να αγκαλιάσει τις βραδιές σας στη Λάρισα από 2 Δεκεμβρίου 2022!

Επιδέξιοι τεχνίτες με θεαματικά κόλπα θα σε αφήσουν άναυδο. Εξέχουσα θέση ανάμεσα στα νούμερα κατέχει ο περίφημος Γύρος του Θανάτου, που εκτελείται από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του τσίρκου Jurgen Bonaccini!

Το Ιταλικό Τσίρκο Acquatico Bonaccini μετά την μεγάλη και επιτυχημένη περιοδεία του στην Ευρώπη, συνεχίζει τις παραστάσεις του με μία στάση στη Λάρισα και συγκεκριμένα στη Νεάπολη, με ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο και θεματοποιημένο από το νερό.

Θα μαγέψει τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας με κλόουν, ζογκλέρ, εναέριους ισορροπιστές και ριψοκίνδυνους ακροβάτες, motor show, το κορίτσι λάστιχο και τον διάσημο Transformer που μεταμορφώνεται μπροστά στους μικρούς και μεγάλους μας φίλους καθώς και πολλά άλλα νούμερα όλα μέσα σε μια μεγάλη πισίνα.

Που θα βρίσκεται το Ιταλικό Τσίρκο:

Νεάπολη Λάρισας, Δίπλα στο Γηροκομείο (Λαϊκή Αγορά)

Από Παρασκευή 2 έως και Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2022

Ημέρες και ώρες Παρατάσεων:

  • Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: στις 18:00 και 20:30
  • Κυριακή: στις 11:30, 18:00 και 20:30
  • Τρίτη: Ρεπό
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω