Νικηφόρα ξεκίνησε ο ΠΑΣ Γιάννινα στα πλέι-άουτ της Super League καθώς επικράτησε με 1-0 του Ατρόμητου στους «Ζωσιμάδες». Το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε ο Εραμούστε στο 32’.

Οι γηπεδούχοι είχαν τη πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 8’ με την κεφαλιά του Παμλίδη που έφυγε έξω, ελλά η συνέχεια ανήκε στους παίχτες του Ατρόμητου. Το μακρινό σουτ του Χαρίση έφυγε έξω στο 13’, ο Λοντίγκιν με υπερένταση απέκρουσε την κεφαλιά του Γούτα στο 16’ και στο επόμενο λεπτό (17’) ο Μανούσος δεν μπόρεσε να βρει στόχο από ευνοϊκή θέση. Στο 19’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Παμλίδη, ενώ στο 25’ ο Λοντίγκιν κράτησε ανέπαφη την εστία του σε σουτ του Γκάλο. Στο 32’ οι γηπεδούχοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με διπλή προσπάθεια του Εραμούστε μετά το φάουλ του Καρτάλη. Λίγο πριν το τέλος των πρώτων 45 λεπτών, ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κάστρο από τον Μαυρομμάτη, αλλά ο Μανδάς νίκησε τον Παμλίδη από την άσπρη βούλα.

Ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 61’ αλλά η κεφαλιά του Μανούσου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 69’ ο Μανδάς σταμάτησε το σουτ του Καρτάλη, ενώ στο 75’ ο Ενσικουλού δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λοντίγκιν.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες: Σάλιακας, Καρτάλης – Χαρίσης, Μαυρομμάτης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάργας, Εραμούσπε, Κάστρο, Καρτάλης, Παμλίδης (71΄ Μπρένερ), Ελευθεριάδης (65΄ Λιάσος), Ντομίνγκες, Μιλιντσεάνου (88΄ Παντελάκης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο (71΄ Αγκάγεφ), Γκαλβάο, Γούτας, Μαυρομμάτης, Χαρίσης, Κιβρακίδης, Σάλομον (71΄ Ούμπιντες), Ενσικουλού (80΄ Εντομβονγί), Μανούσος (79΄ Χριστοδουλόπουλος), Μάτιτς (52΄ Μουνίθ)

Περισσότερα Εδω