Η Ευδοκία Ρουμελιώτη βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night show μιλώντας για τις δυσκολίες των τελευταίων ετών στη ζωή της, την απώλεια των γονιών της αλλά και το παιδάκι το οποίο δεν κατάφερε τελικά να υιοθετήσει.

Ο θάνατος της μητέρας της και η δωρεά οργάνων

«Την έχω χάσει τη μητέρα μου και τον μπαμπά μου τον έχω χάσει. Τη μητέρα μου την έχασα πολύ βίαια γιατί σκοτώθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη. Η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων και βάλαμε μέσον για να της πάρουν τα όργανα. Χάρη στα όργανά της σώθηκαν επτά ζωές. Θα έπρεπε να μου το κάνουν πιο εύκολο όχι να παρακαλάω να πάρουν τα όργανα», αποκάλυψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

«Δεν θέλω να πω ότι μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά αλλά η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων κι ότι βάλαμε μέσον για να της πάρουν τα όργανα… Βλέπεις πως το αντιμετώπισε η πολιτεία… Τώρα τα αρχεία είναι κάπου χαμένα…. Να βρεθεί εντατική για να της πάρουν τα όργανα. Μας είπαν από το νοσοκομείο τώρα που να το ψάχνετε και έχουν χαθεί τα αρχεία κι είναι δύσκολη κατάσταση. Λέμε σοβαρά τώρα;» είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη

Η διαδικασία υιοθεσίας που απέτυχε και η απόφαση της ηθοποιού να μη βλέπει το παιδί

«Με αυτό το παιδί δεθήκαμε με έναν τρόπο που δεν το καταλάβαμε. Ξέρουμε που είναι το παιδί τώρα αλλά δεν έχουμε επαφή. Αν ήθελα θα είχα αλλά δεν θα το άντεχα. Το έχει μια κυρία. Μαθαίνω ότι είναι καλά αλλά δεν τον έχω δει.. Τώρα θα ήθελα ένα κορίτσι αλλά δεν έρχεται. όμως είμαι αγορομάνα γιατί κι αυτό το παιδάκι ήταν αγόρι» είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Για το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ξανά ένα παιδί είπε: «Αν με ρωτούσες, πριν έναν χρόνο θα σου έλεγα πως δεν υπάρχει περίπτωση. Επειδή τώρα αυτό το πράγμα παίρνει μια θέση που πρέπει, ίσως να αρχίσω να το σκέφτομαι. Επειδή ο Δημήτρης πέρασε δύσκολα με αυτό, δεν ξέρω αν το επιχειρούσα. Αν ήμουν μόνη, δεν θα το συζητούσα» κατέληξε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η πρόταση γάμου με σουβλάκια

«Ο σύζυγός μου μού έκανε πρόταση γάμου την ώρα που τρώγαμε σουβλάκια στο σπίτι μας. Ήταν τόσο ωραίο. Όταν γνώρισα τον Νικηφόρο είπα ότι μαζί του θα κάνω παιδί. Επένδυσα, ήταν επένδυση ο Νικηφόρος. Η μητέρα μου μου είπε όταν αποφάσισα να τον παντρευτώ ότι “παντρεύεστε”, αποκάλυψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη καλεσμένη στο The 2night show.

Περισσότερα Εδω