Στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού θα είναι απόψε (26/10, 21:00) κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ, ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο φόργουορντ της ομάδας του Πειραιά είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Euroleague απέναντι στους Γερμανούς ήταν αμφίβολη.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Παπανικολάου έδειξαν πως είχε υποστεί κάκωση στο γόνατο. Σήμερα, ο Παπανικολάου ενημέρωσε το ιατρικό τιμ πως οι πόνοι έχουν υποχωρήσει και δήλωσε πως είναι έτοιμος να συνδράμει στην προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» για επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ.

Αυτό δεν σημαίνει πάντως πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα τον ρίξει στο παρκέ, κάτι που θα φανεί βέβαια κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, καθώς είναι «διαβολοβδομάδα» στη Euroleague και την Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, ακολουθεί ο αγώνας με τη Φενερμπαχτσέ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για την 7η αγωνιστική.

Δεδομένη είναι η απουσία του Χασάν Μάρτιν από το παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου, αφού ο Αμερικανός (δεν είχε αγωνιστεί κόντρα στον Ηρακλή στην Basket League) έχει υγρό στο γόνατο. Τη θέση του στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με την ομάδα του Ίσραελ Γκονθάλεθ θα καλύψει ο 23χρονος φόργουορντ Βασίλης Χρηστίδης.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω