Απεργιακή συγκέντρωση έγινε στην Ελασσόνα στην πλατεία απέναντι από το ταχυδρομείο, με απόφαση του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Επαρχίας Ελασσόνας. Μετά τη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μαχητική, με παλμό πορεία στους δρόμους της πόλης.

Χαιρετισμό στους συγκεντρωμένους απηύθυνε το μέλος του Δ.Σ της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας και πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ολύμπου,Στέλιος Καραμούλας. Την κεντρική ομιλία έκανε ο Παναγιώτης Νούσιας, πρόεδρος του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Επαρχίας Ελασσόνας.

Στην απεργιακή κινητοποίηση συμμετείχαν οικοδόμοι μέλη του Σωματείου,εργαζόμενοι και άνεργοι,δημόσιοι υπάλληλοι,έμποροι ανάμεσά τους και η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας,συνταξιούχοι μέλη του Σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Ελασσόνας, αγρότες και κτηνοτρόφοι, νεολαία και γυναίκες.

Οι συγκεντρωμένοι έδωσαν την υπόσχεσή να συνεχίσουν τη μάχη,να βάλουν στη μάχη και άλλους εργαζόμενους για να μπορούμε να “Κοιτάμε στα μάτια τη νέα και την παλιά γενιά” ,προτείνοντας νέα Απεργία για τις 16 Ιούνη με την υπόσχεση ότι τα ποδιά τους θα βγάλουν φτερά αυτές τις μέρες για “να γίνουμε πιο πολλοί”.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω