Με μια φωτογραφία από τα παλιά θέλησε η Ευρυδίκη να ευχηθεί “Χρόνια πολλά” στον πρώην σύζυγό της Γιώργο Θεοφάνους για τα γενέθλιά του.

Η τραγουδίστρια και ο μουσικοσυνθέτης υπήρξαν παντρεμένοι από το 1993 μέχρι το 2001 και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο. Η αγάπη ωστόσο που τρέφει ο ένας για το πρόσωπο του άλλου παραμένει αναλλοίωτη όλα αυτά τα χρόνια παρά τον χωρισμό τους αφού η σχέση που διατηρούν είναι άριστη.

Η Ευρυδίκη λοιπόν, που δεν ξεχνά ποτέ τα γενέθλια του Γιώργου Θεοφάνους. επέλεξε να του στείλει τις ευχές της μέσω Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το 1994.

«Γιώργο μου, χρόνια πολλά!!! Χρόνια καλά, χαρούμενα, ευτυχισμένα, γεμάτα με τις υπέροχες μελωδίες σου που ταξιδεύουν τις ψυχές μας.”Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτε” λες σ’ ένα τραγούδι σου κι εγώ σου εύχομαι τα καλύτερα να είναι μπροστά σου και κάθε χρόνος που περνά να σου χαρίζει όλο και μεγαλύτερες χαρές. *Η φωτογραφία μας είναι από το μακρινό 1994, όταν ήμασταν young and restless» έγραψε στη λεζάντη της φωτογραφίας της η Ευρυδίκη.

 

Περισσότερα Εδω