Στις 14 Δεκέμβρη 2022 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών αντιπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια τακτικών και ΙΔΑΧ-ΙΔΟΧ υπαλλήλων των Ο.Τ.Α. νομού Λάρισας. Η «Ενωτική Πρωτοβουλία-Συνεργαζόμενοι Υπαλλήλων Δήμων Νομού Λάρισας» κατέλαβε μία έδρα στους τακτικούς υπαλλήλους και μία έδρα στους ΙΔΑΧ-ΙΔΟΧ εργαζόμενους.

Συγκεκριμένα, για την εκπροσώπηση των μονίμων υπαλλήλων επανεκλέχτηκαν ο Χατζίκος Δημήτριος ως τακτικό μέλος και ο Καλαμπάκας Θεόδωρος ως αναπληρωματικό μέλος. Για τους ΙΔΑΧ-ΙΔΟΧ υπαλλήλους επανεκλέχτηκαν η Μαλτεζά Φιλιώ ως τακτικό μέλος και η Σαλμά Ελένη ως αναπληρωματικό μέλος.

Για τη μεγάλη αυτή νίκη της παράταξής μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους δημοτικούς υπαλλήλους που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Δεσμευόμαστε ότι, όπως και κατά την προηγούμενη θητεία, έτσι και αυτή τη φορά θα αγωνιστούμε για ένα Υπηρεσιακό Συμβούλιο που θα συνεδριάζει τακτικά και γρήγορα, θα λειτουργεί με διαφάνεια και θα υπηρετεί τα δικαιώματα όλων των υπαλλήλων.

Ο ρόλος μας είναι κομβικός για την ορθή λειτουργία των Υ.Σ. γιατί είμαστε με το πλευρό των εργαζομένων. Τα αιρετά μέλη διασφαλίζουμε ότι τα άλλα τρία μέλη (Διευθυντές) δίνουν την ψήφο τους τηρώντας τη νομοθεσία με κάθε διαφάνεια. Ακόμη, προστατεύουμε τη διαδικασία από οποιονδήποτε προσπαθεί να επηρεάσει τις αποφάσεις του Υ.Σ. με κομματικό ή ατομικό συμφέρον εις βάρος άλλων υπαλλήλων.

Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των εργαζόμενων της Ενωτικής Πρωτοβουλίας στα Υ.Σ.:

– μένουμε σε συνεχή επαφή με τους υπαλλήλους για τα θέματά τους,

– τους ενημερώνουμε για τα δικαιώματα και τις δυνατότητες που τους δίνει το εκάστοτε νομοθετικό πλαίσιο,

– τους ενημερώνουμε για τις τρέχουσες διατάξεις για την εργασιακή τους εξέλιξη,

– υπερασπιζόμαστε το νόμιμο, το δίκαιο και ηθικό,

– μπλοκάρουμε και καταγγέλλουμε οποιαδήποτε αδιαφανή διαδικασία,

– υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα όλων των υπαλλήλων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω