Σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου 2024, το πρωί, στα γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Παράρτημα Λάρισας, η Ελληνική Εταιρεία Εμμηνόπαυσης και Ανδρόπαυσης (ΕΛΕΤΕΜ) νομού Λάρισας, διά της προέδρου της, κας Αντωνίου Μαρίας, πραγματοποίησε την εκκίνηση στις δράσεις που αποσκοπούν στην προώθηση της υγείας και της ποιότητας ζωής γυναικών και ανδρών, με ενημερωτική ομιλία του ιατρού, μαιευτήρα – χειρουργού γυναικολόγου M.D. Msc, μετεκπαιδευθέντα στη γυναικεία ακράτεια ούρων, κ. Λουλάκη Ιωάννη, με θέμα: «Γυναικεία ακράτεια ούρων», Παλιό πρόβλημα – Νέες λύσεις».

Στην πρώτη αυτή εκδήλωση της ΕΛΕΤΕΜ έδωσαν το παρών η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων, κα Καρυστιανού Γαρυφαλλιά, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Φροντίδας Αδέσποτων και Δεσποζόμενων Ζώων του Δήμου Λαρισαίων, κα Γούλα Ευρυδίκη, ο ιατρός κ. Αριστείδης (Άρης) Καρτσαφλέκης, ως εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Παραρτήματος Λάρισας καθώς και πλήθος πολιτών, γυναίκες και άνδρες.

Η Ελληνική Εταιρεία Εμμηνόπαυσης και Ανδρόπαυσης (ΕΛΕΤΕΜ) νομού Λάρισας εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλες/όλους όσες/όσοι παρευρέθηκαν στην ενημερωτική ομιλία καθώς και προς την εταιρεία ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΜΑΡΚΕΤ ΛΑΡΙΣΑ για την ευγενική προσφορά προϊόντων υγιεινής στην εν λόγω εκδήλωση.

Πιστή στο δόγμα ότι τυχόν ταμπού και προκαταλήψεις δεν πρέπει να εμφιλοχωρούν σε μια σύγχρονη κοινωνία ενημερωμένων και ευαισθητοποιημένων ατόμων, η Ελληνική Εταιρεία Εμμηνόπαυσης

και Ανδρόπαυσης (ΕΛΕΤΕΜ) νομού Λάρισας θα συνεχίσει να πραγματοποιεί ανάλογες δράσεις και στο μέλλον, ευχόμενη παράλληλα καλό Πάσχα σε όλες και σε όλους.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω