Μοιράσου το αρθρο!

Εισαγγελική παρέμβαση ζητούν κάτοικοι της συνοικίας Παλαιών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ηχορύπανση και παρά τις συλλήψεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, το πρόβλημα, σύμφωνα με τους ίδιους, εξακολουθεί να υπάρχει και στην κυριολεξία έχουν χάσει τον ύπνο τους.
Χθες, κάτοικοι της περιοχής, συνοδευόμενοι από τη δικηγόρο τους, επισκέφθηκαν τον εισαγγελέα υπηρεσίας και του ζήτησαν να κάνει παρέμβαση, γιατί το πρόβλημα με την ηχορύπανση της νύχτες δεν έχει λυθεί.
Μάλιστα τις επόμενες ημέρες προτίθεται να καταθέσουν υπόμνημα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ζητώντας να ελεγχθεί η νομιμότητα στην περιοχή και να βρουν την ησυχία τους.
Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελικός λειτουργός, προτίθεται να κάνει επαφή με τους επαγγελματίες της περιοχής, ώστε να βρεθεί μια λύση, που θα ικανοποιεί τις δύο πλευρές.
Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι, από τη στιγμή που άνοιξαν τόσα κέντρα διασκέδασης στη συνοικία, που έχει περίπου 200 μόνιμους κατοίκους, τα φαινόμενα μεθυσμένων ατόμων που δημιουργούν επεισόδια και καταστροφή ξένων περιουσιών είναι συχνά, ενώ κάνουν λόγο ακόμη και για απόπειρα βιασμού κοπέλας.

Τέλος, επισημάνθηκε ότι η Αστυνομία ανταποκρίνεται στις καταγγελίες που γίνονται, προχωράει σε συλλήψεις, ωστόσο τα καταστήματα ανοίγουν όταν οι αστυνομικοί φεύγουν και το πρόβλημα με τη δυνατή μουσική συνεχίζεται.

Κύκλοι της εισαγγελίας τονίζει ότι η υπόθεση θα διερευνηθεί, αφού πρώτα γίνει προσπάθεια επαφής με τους καταστηματάρχες για να ακουστούν και οι δικές τους απόψεις, πριν ξεκινήσει έρευνα για το εν εκδίδονται νόμιμα οι άδειες των καταστημάτων στην περιοχή.

Περισσότερα Εδω