Ανοίγει η δημοτική πισίνα στην Νεάπολη την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021, που πλέον αποτελεί μια όαση δροσιάς για μικρούς και μεγάλους.

Στoν όμορφα διαμορφωμένο χώρο, οι επισκέπτες μπορούν να κολυμπήσουν στην μεγάλη πισίνα, ενώ η μικρή πισίνα είναι ιδανική για τα μικρά παιδιά. Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι Λαρισαίοι επισκέπτονται τον χώρο της πισίνας, που πλέον αποτελεί θεσμό για την πόλη μας.

Να σημειώσουμε ότι στον χώρο λειτουργεί αναψυκτήριο, cafe, bar (Pisina Summer Coffee Bar),που οι πολίτες μας μπορούν να συνδυάσουν την δροσιά της πισίνας με τον καφέ τους τον χυμό και τις ασφαλείς βουτιές, υπό την επίβλεψη των ναυαγοσωστών και τηρώντας όλα τα ασφαλή πρωτόκολλα.

Στις εγκαταστάσεις Beach volley, φέτος θα φιλοξενηθούν τουρνουά αρχές Ιουλίου όπως το ¨North area circuit Beach Volley Junior 2021¨ (2-4 Ιουλίου).

Μετά από απόφαση της δημοτικής αρχής του Δήμου Λαρισαίων η είσοδος στις εγκαταστάσεις θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους .

Ώρες λειτουργίας πισίνας από 11.00 έως 20.00 (Δευτέρα έως Κυριακή), ενώ το μπαρ αναψυκτήριο θα λειτουργεί μέχρι αργά το βράδυ και σύμφωνα με τις αποφάσεις της Πολιτείας για το ωράριο λειτουργίας της εστίασης.

Σημειώνεται ότι οι πισίνες ελέγχονται καθημερινά, ενώ τηρούνται όλοι οι σχετικοί κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Περισσότερα Εδω