Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Για την εκ νέου υποψηφιότητά του στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές μίλησε σήμερα στον Astra και στην εκπομπή «Συμβαίνει τώρα» ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Υποψηφιότητα, η οποία θα είναι και πάλι ανεξάρτητη, όπως είπε, και αποκλειστικά στην κρίση των πολιτών. Εκανε δε τον σταυρό του, σκεπτόμενος το ενδεχόμενο να υπάρξει χρίσμα.

ViberViber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συγκεκριμένα, ανέφερε:
«Θα θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών. Όχι στην κρίση της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ, του ΚΚΕ. Γιατί αν φτάσω σε αυτό το σημείο, τότε θεούλη μου πάρε με, να εξαφανιστώ. Ο κόσμος θα κρίνει. Εμείς θα είμαστε τελείως ανεξάρτητοι. Χρίσμα να ζητήσω; Μακριά από εμένα. Ούτε απέναντι να περάσουνε. Δεν θέλω.

Ο κόσμος κρίνει ότι προσφέρουμε στην πόλη; Ότι αγαπάμε την πόλη μας; Οτι δουλεύουμε; Ότι προσφέρουμε; Να μας ψηφίσει, να κρίνει πραγματικά το έργο μας και να το αξιολογήσει. Αν πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να φύγουμε, σας αγαπώ πολύ, γεια σας, έχω και άλλα πράγματα ενδιαφέροντα να κάνω στη ζωή μου. Εχω πέντε παιδιά, δυο εγγόνια, δόξα τω Θεώ είναι η ηλικία μου τέτοια που μπορώ να κάνω κάποια πράγματα και τελειώσαμε.

Δεν κατάλαβα. Η καρέκλα αυτή δεν είναι μόνιμη. Ο κόσμος, λοιπόν, θα αποφασίσει και όχι κανένα κόμμα, όπως κάνανε τόσα χρόνια. Ηταν βαλτοί από τα κόμματα και ο κόσμος ακολουθούσε. Πλέον, ο κόσμος, του Βόλου ιδιαίτερα, δεν είναι πρόβατα. Κρίνουν μόνοι τους και θα κρίνουν για την πόλη τους ποιος είναι ο καταλληλότερος.

Για τις εθνικές εκλογές, είναι άλλο κομμάτι. Εκεί είναι πολιτικά δεδομένα και καλά θα κάνουν να ψηφίσουν κατά την κρίση τους. Εδώ, όμως, θα ψηφίσουν τι τους συμφέρει και ποιος είναι ο καταλληλότερος για την πόλη να την οδηγήσει, να την κάνει μια ευρωπαϊκή πόλη, που ούτως ή άλλως είμαστε ευρωπαϊκή πόλη. Κάθε χρόνο γινόμαστε και καλύτεροι. Και αυτό θα το κρίνει ο κόσμος και κανένας άλλος».

Δείτε το απόσπασμα μετά το 34:04

FacebookFacebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google NewsGoogle News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω