Λίγες ώρες πριν το μεγάλο φινάλε του «Maestro», ο Γιάννης Τσορτέκης μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» και την Δέσποινα Καμπούρη για τη ζωή και τα επαγγελματικά του, αλλά και για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Mega.

Ο ηθοποιός που συγκλονίζει με την ερμηνεία του στο «Maestro», μίλησε για το στιλ που έχει υιοθετήσει αλλά και για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός.

«Το μπουφάν θα είναι πάντα αυτό το μπουφάν, γιατί εξυπηρετεί αυτή την συνθήκη. Το κράνος και η μηχανή είναι αισθητική επιλογή, γιατί βοηθάει να μην τρελαίνομαι μέσα σε ένα αυτοκίνητο στην κίνηση. Ήμουν ατίθασο νιάτο. Το ότι γεννήθηκα και μεγάλωσα στο νέο Ψυχικό, δεν απαγόρευε ποτέ το να συχνάζω στα Εξάρχεια ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή», είπε αρχικά ο Γιάννης Τσορτέκης.

Για τον χώρο της υποκριτικής, την τηλεόραση και για το Maestro, ο Γιάννης Τσορτέκης μίλησε με ειλικρίνεια και περιέγραψε τις δυσκολίες αλλά και την πρόκληση που έχει ο ρόλος του.

«Δεν είμαι ηθοποιός. Δεν το έχω σαν συνείδηση. Από τη στιγμή που δεν αμειβόμουν σε επίπεδο επιβίωσης από το θέατρο, δεν μπορούσα να λέγομαι ηθοποιός. Το να παίζεις σε σειρά στην τηλεόραση είναι μία συγκυρία, όπως προέκυψε και το Maestro με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ο “Χαράλαμπος” είναι μία «σχέση» που αναγκαστικά πρέπει να συναναστραφώ. Ήταν κοπιαστικό γιατί έψαχνα απεγνωσμένα να βρω ένα καλό του στοιχείο. Το μόνο που μπορώ να κλέψω από τον Χαράλαμπο και να νιώσω λίγο ανθρώπινα μαζί του, είναι κάποιες στιγμές μοναξιάς του», τόνισε.

 

Για τη σκηνή που συγκλόνισε τους τηλεθεατές, οι οποίοι τον αποθέωσαν υποκριτικά, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως, «η σκηνή που χτυπάω τον τηλεοπτικό μου γιο ήταν πολύ έντονη για όλους. Δεν ήταν μία σκηνή που μπορούσε κάποιος να γίνει μάρτυρας έτσι απρόβλεπτα. Με αυτή την σκηνή κατάλαβα την αποκρουστική ησυχία που συμβαίνει στην κοινωνία σε περιστατικά βίας».

Περισσότερα Εδω