Για τη συμμετοχή και τη νίκη της στο GNTM, αλλά και τη ζωή της σήμερα, μίλησε η Κάτια Ταραμπάνκο στο «Mega Καλημέρα» και στον δημοσιογράφο, Σαράντη Μαριεττή.

«Ο Δημήτρης Σκουλός με είδε στην παραλία και με πρότεινε στην παραγωγή για το GNTM. Μετά το GNTM δέχθηκα bullying και πολλή κακία», ανέφερε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

«Την προσωπική μου ζωή τη μοιραζόμουν απλόχερα με τον κόσμο. Την επόμενη φορά που θα παρουσιάσω κάποιον άνθρωπο δίπλα μου θα είναι κάτι πιο σίγουρο. Είμαι μόνη στην προσωπική μου ζωή, έχω φουλ δουλειά, οπότε δεν έχω και χρόνο τώρα», ξεκαθάρισε για την προσωπική της ζωή η Κάτια Ταραμπάνκο.

Το μοντέλο ανέφερε πως με τους πρώην της έχω τις καλύτερες σχέσεις, αφότου χωρίσει. «Όταν χωρίζω έχω τις καλύτερες σχέσεις με τους πρώην μου. Με έχει απατήσει σύντροφος μου με την κολλητή μου. Επειδή προηγήθηκαν και πάρα πολλά ψέματα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, με το που το έμαθα, χωρίσαμε», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Ενώ τέλος αναφέρθηκε στην ψωρίαση: «Είχα αγχωθεί πάρα πολύ. Γέμισα σημάδια με την ψωρίαση. Απείχα επαγγελματικά μισό χρόνο γιατί έπρεπε να φωτογραφίζομαι με μαγιό», είπε στο Mega Κάτια Ταραμπάνκο.

Περισσότερα Εδω