Μετά το επιτυχημένο πάρτι στο οποίο έπαιξε μουσική την Πρωτοχρονιά στο κορυφαίο στέκι των VIPs του Ντουμπάι, η Άντζελα Παντελή, που συνεχίζει τα ταξίδια εν μέσω πανδημίας, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, εξομολογείται αν φοβάται ή όχι.

«Φοβάμαι μέχρι εκεί που με πάει η λογική μου και ναι, κόλλησα κορονοϊό στο τέλος Ιανουαρίου, τον πέρασα ελαφρά, ευτυχώς, μόνο με έντονο πονοκέφαλο και πόνο στη μέση. Προφανώς δεν πρόσεχα, γι’ αυτό και θεωρώ τη χρήση μάσκας άκρως απαραίτητη και ευθύνη απέναντι σε μας και τους γύρω μας. Αλλά όχι να μαντρωθώ και να σταματήσω να ζω, στην απομόνωση, αυτό δεν το αντέχω» παραδέχεται στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time.

Τι λένε οι Έλληνες του εξωτερικού για την κατάσταση;

Οι Έλληνες της Αμερικής ζουν με την ελπίδα να ανοίξουν τα σύνορα και να έρθουν το καλοκαίρι διακοπές στην Ελλάδα, κάτι που τους στερήθηκε πέρσι. Στο Χόλιγουντ κάνω παρέα με τον πολύ καλό φίλο μου, τον Γιώργο Σατσίδη. Είδα επίσης μετά από πολλά χρόνια το φίλο μου, Χρήστο Βασιλόπουλο, ο οποίος απέκτησε ένα πανέμορφο αγοράκι, και τώρα πάλι στο Ντουμπάι.

Στο Ντουμπάι συμμετέχεις σε ένα πρότζεκτ παγκόσμιας εμβέλειας.

Ναι, πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο πρότζεκτ, το «Expo 2020», όπου με επέλεξαν στο τελικό κάστινγκ για τη συμμετοχή μου στην τελετή έναρξης τον Σεπτέμβριο! Είμαι πολύ υπερήφανη ως Ελληνίδα να βρεθώ on stage σε μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις!

Περισσότερα Εδω