Με στόχο την ενίσχυση της εμβολιαστικής εκστρατείας στη χώρα, σήμερα, Τρίτη, στις 12:00 εγκαινιάζεται από τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη το νέο ΜΕΓΑ εμβολιαστικό Κέντρο στη Γλυφάδα.

Στο νέο μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο θα λειτουργούν καθημερινά 16 γραμμές εμβολιασμού, που συνεπάγεται ότι μπορούν να εμβολιάζονται έναντι του κορονοϊού 1.800 πολίτες ημερησίως, σύμφωνα με τον δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου.

Το εμβολιαστικό κέντρο βρίσκεται στο Διασχολικό Κέντρο Γλυφάδας (Επαμεινώνδα και Αρχιμήδους).

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους, εκτός από την έναρξη της λειτουργίας του ΜΕΓΑ εμβολιαστικού σταθμού στη Γλυφάδα, διπλασιάζεται και η δυναμικότητα του ΜΕΓΑ εμβολιαστικού σταθμού στο Περιστέρι.

Το ΜΕΓΑ εμβολιαστικό κέντρο Γλυφάδας εντάσσεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης του προγράμματος «Ελευθερία» με στόχο την αύξηση των εμβολιασμών ως ασπίδα έναντι της εξάπλωσης του κορoνοϊού και της μετάλλαξης Όμικρον που ήδη έχει κάνει την εμφάνισή της.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω