Τους γνωρίσαμε και τους αγαπήσαμε μέσα από μεγάλες ερμηνείες που μας έχουν χαρίσει εδώ και δεκαετίες στον κινηματογράφο. Ακολουθώντας την τάση της εποχής, που θέλει ποιοτικά κινηματογραφικά σενάρια να μετουσιώνονται σε τηλεοπτικές σειρές, οι σταρ της μεγάλης οθόνης έχουν αρχίσει να «μετακομίζουν» στη μικρή οθόνη, συμμετέχοντας σε σειρές-διαμάντια της 7ης τέχνης, που μας καθηλώνουν.

Κόλιν Φάρελ, Ελ Φάνινγκ, Κέιτ Μπεκινσέιλ και Κουίν Λατίφα είναι μόνο μερικοί από τους ηθοποιούς που τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει στροφή στην τηλεόραση, δίνοντας ερμηνείες αντάξιες της φήμης τους.

Η COSMOTE TV φέρνει τους μεγάλους κινηματογραφικούς πρωταγωνιστές στην οθόνη του σπιτιού σου, καθώς η πλούσια ταινιοθήκη της για τη νέα σεζόν περιλαμβάνει περισσότερες από 120 νέες σειρές, αλλά και νέους κύκλους, με ονόματα στο πρωταγωνιστικό καστ, που δεν περνάνε σίγουρα απαρατήρητα.

Εμείς ξεχωρίσαμε 6 all star καστ σειρές και σου τις παρουσιάζουμε για να μην μένεις «εκτός» από τις κινηματογραφικές εξελίξεις.

The North Water
Χειμώνας. Βράδυ. Μόνη στο σπίτι. Ένα θρίλερ είναι το μόνο που δεν σου λείπει. Αν σου πω, όμως, ότι πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος σου Κόλιν Φάρελ θα αλλάξεις γνώμη; O Ιρλανδός ηθοποιός, αφήνει στην άκρη το βρετανικό του χιούμορ και επιστρέφει στη μικρή οθόνη με ένα δράμα μυστήριου. Από εκείνα που ξεκινάς να δεις ένα μόνο επεισόδιο και δεν μπορείς να πατήσεις το stop. Η σειρά εκτυλίσσεται στα τέλη της δεκαετίας του 1850 και ακολουθεί έναν πρώην στρατιωτικό χειρουργό, που αποφασίζει να συμμετάσχει ως γιατρός σε μια φαλαινοθηρική αποστολή στον αρκτικό κύκλο. Εκεί, θα έρθει αντιμέτωπος με έναν ψυχοπαθή φαλαινοθήρα με δολοφονικές τάσεις. To «The North Water» είναι μια αλληγορία για τη μάχη του ανθρώπου με τη φύση, αλλά και με τους προσωπικούς του δαίμονες. Θα “ψαχτείς”, θα προβληματιστείς, κι όλα αυτά με μία κινηματογραφική εσάνς, που θα σε καθηλώσει.

The Great
Σειρά εποχής, με φαντασμαγορικά φορέματα, μπούκλες, στέμματα και στον πρωταγωνιστικό ρόλο την αγαπημένη Ελ Φάνινγκ. Τι άλλο θες; Η γνωστή ηθοποιός μεταμορφώνεται σε Μεγάλη Αικατερίνη, γίνεται αυτοκράτειρα της Ρωσίας «ρίχνοντας» τον σύζυγό της Πέτρο (Νίκολας Χουλτ) από τον θρόνο κι εσύ έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μαζί της ερωτικά σκάνδαλα και δολοπλοκίες με επίκεντρο την αυτοκρατορική αυλή. Τα δυνατά ονόματα δεν σταματούν στο καστ, καθώς στο σενάριο της σειράς συναντάμε τον υποψήφιο για Όσκαρ, Τόνι ΜακΝαμάρα («Ευνοούμενη»). Και οι δύο σεζόν της σειράς είναι διαθέσιμες στον δωρεάν κατάλογο της COSMOTE TV, COSMOTE TV PLUS.

Guilty Party
Πόσο παρασκήνιο μπορεί να κρύβει μία υπόθεση που εκ πρώτης όψεως φαίνεται απλή; Την απάντηση δίνει η Κέιτ Μπεκινσέιλ, που αγαπήσαμε στο Underworld. Αυτή τη φορά μεταμορφώνεται σε δαιμόνια ρεπόρτερ, που ακούει στο όνομα Μπεθ. Στην ουσία πρόκειται για μία ξεπεσμένη δημοσιογράφο, που βρίσκει μια μοναδική ευκαιρία να αναστήσει την καριέρα της, στο πρόσωπο μιας νεαρής μητέρας που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τον ακρωτηριασμό και τη δολοφονία του συζύγου της. Προσπαθώντας να αποκαλύψει την αθωότητα της γυναίκας, η Μπεθ βρίσκεται βαθιά μπλεγμένη σε μια περίεργη ιστορία, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει λαθρεμπόρους όπλων, την κουλτούρα του clickbait, αλλά και να σώσει το γάμο της, ο οποίος δεν είναι και στα καλύτερα του. Ακατόρθωτο; Η απάντηση κάθε Παρασκευή στο COSMOTE TV PLUS.

Pembrokeshire Murders
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Η σειρά είναι ένα αστυνομικό θρίλερ που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντάμε τον Λουκ Έβανς, των Beauty And The Beast και Fust & Furious. Εντάξει, έχεις ήδη δύο πολύ καλούς λόγους για να δεις αυτή τη σειρά. Ας πούμε, όμως και 2 λόγια για την υπόθεση για να σε βάλουμε στο κλίμα. Ένας υψηλόβαθμος αξιωματικός της αστυνομίας, ανοίγει εκ νέου δυο ανεξιχνίαστες υποθέσεις δολοφονιών που σχετίζονται με παλαιότερες διαρρήξεις και επιδίδεται σε έναν αγώνα με το χρόνο, λίγο πριν ο διαρρήκτης και πραγματικός δολοφόνος βγει από τη φυλακή. Αγωνία, δράση, κι ανατροπές ήδη από το πρώτο επεισόδιο. Πού θα τη βρεις; Στον on demand κατάλογο της COSMOTE TV για ατελείωτο binge-watching.

The Equalizer
Η Κουίν Λατίφα επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τον πιο ουσιαστικό τρόπο. Παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Ντένζελ Ουάσιγκτον στην ομώνυμη ταινία, η ηθοποιός και entertainer επιστρέφει στην ιδιότητα που την αγαπήσαμε. Αυτή της ηθοποιού. Στο «The Equalizer», ενσαρκώνει μία αινιγματική φιγούρα που χρησιμοποιεί τις ιδιαίτερες ικανότητές της για να βοηθήσει εκείνους που δεν έχουν κάπου αλλού να στραφούν. Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, η ηρωίδα σκέφτεται να αποτραβηχτεί από τη δράση. Ωστόσο, η συνάντησή της με έναν υποψήφιο πελάτη που θέλει τη βοήθειά της για να εντοπίσει μια σπείρα ληστών, την κάνει να αλλάξει γνώμη. Η σειρά προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 21.00 στην COSMOTE TV (COSMOTE SERIES HD), ενώ μετά την προβολή τους τα επεισόδια είναι διαθέσιμα για on demand θέαση στον κατάλογο COSMOTE TV PLUS, όπως και ο πρώτος κύκλος της σειράς. Queen Squad!

Conviction: The Case of Stephen Lawrence
Δεκατρία χρόνια μετά την δολοφονία του Stephen Lawrence από ρατσιστικά κίνητρα, οι γονείς του συνεχίζουν να διεκδικούν απόδοση δικαιοσύνης για τον άτυχο γιο τους που έχασε τη ζωή του σε μια βίαια επίθεση περιμένοντας απλά το λεωφορείο. Στο πλευρό τους βρίσκεται ένας ικανός επιθεωρητής ντετέκτιβ, αποφασισμένος να ρίξει φως στην υπόθεση. Στο ρόλο του επιθεωρητή ο βραβευμένος Στιβ Κούγκαν. Πρόκειται για μία μίνι σειρά τριών επεισοδίων – κάτι που σημαίνει ότι μπορείς να τη δεις ακόμα και σε ένα βράδυ μετά τη δουλειά, ενώ αποτελεί σίκουελ της βραβευμένης με BAFTA ταινίας “The Murder of Stephen Lawrence”.

Μην το σκέφτεσαι! Κλικ με το τηλεκοντρόλ στην On Demand υπηρεσία της COSMOTE TV και καλό binge watching.

Περισσότερα Εδω