Μεγάλη συσπείρωση παρατηρείται γύρω από την υποψηφιότητα του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας, Ανεξάρτητου Περιφερειακού συμβούλου και επικεφαλής του  συνδυασμού «Μαζί για το Πήλιο» κ.Κώστα Χαλέβα.

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου, ως  Αρχιτέκτονας – Πολεοδόμος λόγω των πολλών πολεοδομικών θεμάτων που απασχολούν και τους δημότες του Νοτίου Πηλίου  είναι το πλέον κατάλληλο πρόσωπο ως Δήμαρχος για να τα επιλύσει.

Η πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ  που τινάζει στον «αέρα» τη δόμηση στα εκτός σχεδίου πόλεως οικόπεδα, με το πρόβλημα να μεγεθύνεται στην ευρύτερη περιοχή του Πηλίου καθώς δεν υπάρχει προστασία της ιδιοκτησίας, η κατάργηση των ορίων των παραδοσιακών οικισμών, η απαγόρευση της δόμησης δύο κτισμάτων σε ένα ακίνητο, ο χαρακτηρισμός εκατοντάδων αγροτεμαχίων ως δασωμένοι αγροί  στους οποίους απαγορεύεται η οικοδόμηση και πολλά άλλα, με συνέπεια όλων αυτών την αδυναμία αγοραπωλησιών, είναι ζητήματα προτεραιότητας για τον Κώστα Χαλέβα.

Σε μία χρονική περίοδο που τα μεγάλα και ανοιχτά κοινωνικά ζητήματα απαιτούν μια Δημοτική  αρχή ανοιχτή σε απόψεις και εναλλακτικές προτάσεις, μόνο προς όφελος των δημοτών, η υποψηφιότητά του Κωστα Χαλέβα κατατίθεται για να στηρίξει την πολιτική ανανέωσης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου.

Ο περιφερειακός σύμβουλος, Αρχιτέκτων – Πολεοδόμος και επικεφαλής της νέας παράταξης για τον Δήμο Νοτίου Πηλίου,  κ.Κώστας Χαλέβας, βρίσκεται σε συνεχής διεργασίες με τους συνεργάτες του και καθημερινά συναντά ενδιαφερόμενους ενεργούς πολίτες, που θέλουν να συμμετέχουν στο εγχείρημα για έναν Δήμο – πρότυπο.

Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός για τον Δήμο Νοτίου Πηλίου έχει δημιουργήσει μία μεγάλη λίστα από γνωστές προσωπικότητες του Δήμου που θέλουν να στηρίξουν το εγχείρημα, κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής που γνωρίζουν τα προβλήματα του τόπου

Τα πρώτα ονόματα που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του “Μαζί για το Πήλιο” με τον οποίον ο Κώστας Χαλέβας θα διεκδικήσει τον Δήμο Νοτίου Πηλίου, θα ανακοινωθούν  προσεχώς σε ανοιχτή εκδήλωση .

Περισσότερα Εδω