Μοιράσου το αρθρο!

…ΤΟΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ -Ανταπόκριση : Γιάννης Αποστολίδης

Μεγάλη Πανηγυρική Γιορτή στην Σκιάθο προς τιμή του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ του ΡΩΣΟΥ -Ανταπόκριση : Γιάννης Αποστολίδης

 

Οι ετοιμασίες στο Προκόπι σε αυτό το  χωριουδάκι της Βόρειας Εύβοιας έχουν προγραμματιστεί με μεγάλη λαμπρότητα και τιμές για το Οδηγό και Σωτήρα της περιοχής τους …άλλα και όχι μόνο …τον ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ τον ΡΩΣΟ .

Ο Άγιος ΙΩΑΝΝΗΣ ο ΡΩΣΟΣ γιορτάζεται και στην Σκιάθο ,όπου πολλοί κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού ,με κατάνυξη και ευλάβεια βρέθηκαν IMG_3294IMG_3291
IMG_3291 στην περιοχή Μέγα Γιαλό -Καλύβια -Ξάνεμο  ( δίπλα απο Αεροδρόμιο …λες και ο ΑΓΙΟΣ οδηγεί και προστατεύει τα αεροπλάνα ).Στο μικρό και ωραίο  αυτό εξωκλήσι συμμετείχαν στο Εσπερινό & Θεία Λειτουργία -Αγρυπνία προς Δόξα ΚΥΡΙΟΥ & ΘΕΟΥ μας και του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ του ΡΩΣΟΥ .

Τα Κεράσματα κουλούρια , πίτες είχαν την τιμητική τους όπως γίνεται σε κάθε εκκλησάκι και τα έχουν φτιάξει οι νοικοκυρές βάζοντας την Σκιαθίτικη παράδοση .
Αυτή την ώρα στο ίδιο εκκλησάκι πραγματοποιείται Θεία Λειτουργία όσοι πιστοί θέλουν μπορούν να πάνε να ανάψουν κεράκι και να προσκυνήσουν την Θαυματουργική Εικόνα του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου και να πάρουν ευλογία .

Ευχαριστούμε την κ.Φωτεινή που έδωσε συνέντευξη στο ASTRA TV και στο ASTRA .GR

ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ και ΘΕΟ μας !

Περισσότερα Εδω