Χείμαρρος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά του Ορφέα Παπαδόπουλο. Ο θεατρικός παραγωγός εμφανίστηκε στο Πρωινό δηλώνοντας πως θα κινηθεί νομικά κατά του ηθοποιού, μετά από μια έντονη παρεξήγηση ανάμεσα στους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους.

Δες εδώ πώς ξεκίνησαν όλα ανάμεσα στον Μαυρίκιο Μαυρικίου και τον Ορφέα Παπαδόπολο

«Είμαι αναγκασμένος να κινηθώ νομικά. Ο άνθρωπος με έβγαλε ψεύτη και τρελό. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό όπως καταλαβαίνετε, σε καμία περίπτωση. Όταν εγώ αντιμετωπίζω καθημερινά στις παραστάσεις μου πρόβλημα με τον συγκεκριμένο ηθοποιό. Με έπαιρνα οι ηθοποιοί και μου έλεγαν «δεν ερχόμαστε στην πρόβα αν δεν φέρει το πιστοποιητικό εμβολιασμού του, δεν θέλουμε κοινές σκηνές μαζί του, δεν θέλουμε στο ίδιο πούλμαν», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο Πρωινό.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί του, του έχω στείλει μήνυμα και δεν μου απάντησε ποτέ. Βγήκε και είπε ότι ποτέ δεν επικοινώνησα μαζί του. Δεν μπορώ να αφήσω έναν άνθρωπο αυτή τη στιγμή να λέει ό, τι θέλει. Δυστυχώς είμαι αναγκασμένος να κινηθώ νομικά, εκτός αν επικοινωνήσει μαζί μου τις επόμενες ώρες», δήλωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Περισσότερα Εδω