Άστραψε και βρόντηξε ο πάλαι ποτέ “στρατηγός του κάμπου” από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τον οποίο διατηρεί και μάλιστα αρκετά δραστήριο.

Ο Θανάσης Κοκκινούλης με ανάρτησή του εξαπέλυσε τα βέλη του με τον πλέον… άκομψο τρόπο κατά της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τις αποζημιώσεις που ανακοίνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τα επιτραπέζια σταφύλια της ποικιλίας “Κρίμσον”, η οποία ανέρχεται στα 270 ευρώ το στρέμμα (306.450 ευρώ για 1135 στρέμματα) για ζημιές από έκτακτες και ακραίες καιρικές συνθήκες.

Η παραπάνω απόφαση “εξαγρίωσε” τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λάρισας, λόγω του ότι δεν υπήρξε αντίστοιχη στήριξη των καλλιεργειών στη Θεσσαλία η οποία μάλιστα, κατέχει και τη μερίδα του λέοντος στα στρέμματα. “270 ευρώ το στρέμμα για τους αμπελοκαλλιεργητές κριπσον μιας δύσκολης ποικιλίας Πέλλας και Ημαθίας το τρίτο το μακρυτερο για τους Θεσσαλούς με τα περισσότερα στρέμματα πανελλαδικά κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία μας περνάνε για μαλακες” έγραψε συγκεκριμένα.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω