Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Πέννυ Μπαλτατζή, καθώς σε λίγους μήνες θα φέρε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, Χρήστος Τζούπης έχουν αποκτήσει μαζί και έναν γιο, τον Κάρολο, ενώ τώρα ανυπομονούν να έρθει στον κόσμο η κορούλα τους.

Η τρυφερή μανούλα απολαμβάνει την κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της ενώ παράλληλα περνάει όμορφες στιγμές με τον γιο της, στον οποίο φροντίζει να αφιερώνει όλο τον χρόνο της.

Πριν από λίγες ημέρες η Πέννυ Μπαλτατζή θέλησε να μοιραστεί δυο τρυφερές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει, χαδεύοντας τρυφερά την φουσκωμένη κοιλίτσα της. 

Η ίδια μάλιστα, τiς συνόδευσε με τα πιο τρυφερά μηνύματα γράφοντας: «Κάθε φορά είναι πρώτη φορά, κάθε φορά διαφορετική, συναρπαστική, κουραστική και πρωτόγνωρα τα συναισθήματα!».

Ενώ στη δεύτερη ανάρτησή της έγραψε: «Η κάθε μέρα ,το κάθε λεπτό, το κάθε δευτερόλεπτο ,όλα τα κύτταρα μου ,τα κύτταρά σου, γίνονται όλα αυτά που λέγονται ζωή».

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω