Τεράστια αναμονή και ταλαιπωρία στην ουρά που σε καμία περίπτωση δεν παραπέμπει σε μία σύγχρονη υπηρεσία μεταφορών εν έτει 2024, βιώνουν οι Λαρισαίοι που σπεύδουν να εξυπηρετηθούν από το κεντρικό κατάστημα των ΕΛΤΑ στη Λάρισα.

Ειδικά τις πρωινές ώρες μέχρι και το μεσημέρι, η αναμονή αγγίζει και τη μιάμιση ώρα! Τα χαρτάκια προτεραιότητας προϊδεάζουν για… τουλάχιστον μία ώρα αλλά η πραγματικότητα είναι ακόμη χειρότερη!

Δύο μόλις υπάλληλοι και κάποιες στιγμές – όχι πάντα – τρεις, προσπαθούν φιλότιμα να εξυπηρετήσουν, όμως ο όγκος των πολιτών είναι τέτοιος που αυτό είναι αδύνατο! Άραγε ουδείς από τους ιθύνοντες δεν βλέπει αυτό τον καθημερινό Γολγοθά για πολίτες και εργαζόμενους;

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΕΜΑΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ… ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ

Την ίδια ώρα, αλγεινή εντύπωση προκαλεί η τακτική ορισμένων διανομέων των ΕΛΤΑ να αφήνουν στα σπίτια ειδοποιήσεις παράδοσης δέματος και όχι τα ίδια τα δέματα όπως όφειλαν να πράξουν! Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία Λαρισαίου από την περιοχή της Νεάπολης που πρόσφατα, μέσω του κωδικού εντοπισμού του δέματος, έβλεπε τη μία μέρα το δέμα να χρεώνεται στον κούριερ και στο αμέσως επόμενο λεπτό να αναγράφεται αδυναμία παράδοσης και την επόμενη, να βρίσκει στην πόρτα του σπιτιού του ειδοποίηση, χωρίς όμως ο κούριερ ποτέ να χτυπήσει το κουδούνι! Έτσι, ανάγκασε τον πολίτη να μεταβεί στο κεντρικό κατάστημα των ΕΛΤΑ και να υποστεί το… μαρτύριο της υπομονής, ενώ υποχρέωσή του ήταν να παραδώσει το δέμα στο σπίτι!

Ο πολίτης διαμαρτυρήθηκε στο γκισέ, με την ευγενική υπάλληλο να παραδέχεται πως έχει δίκιο και να τον παραπέμπει στον προϊστάμενο του υπαλλήλου κούριερ. Αλήθεια όμως, υπάρχει κάποιος που παρακολουθεί την όλη διαδικασία και διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία της; Κάθε απάντηση δεκτή…

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω