Σε… εγρήγορση θέλησε να κρατήσει τους παίκτες του Ολυμπιακό, ο προπονητής των περσινών πρωταθλητής Ελλάδας Πέδρο Μαρτίνς, στην καθιερωμένη συνέντευξή του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός που δεν ήταν διόλου ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης (05/01) με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και την απώλεια δύο βαθμών μετά τη «λευκή» ισοπαλία, τόνισε πως το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του, χτύπησε «καμπανάκια» προς τους ποδοσφαιριστές του επισημαίνοντας πως δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα, ενώ ζήτησε σοβαρότητα στον κυριακάτικο (09/01) αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι:

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης:

«Σκοπεύω να πω ξανά αυτό που λέω πάντα. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα και μπορούμε να χάσουμε βαθμούς από τον οποιοδήποτε αντίπαλο ανά πάσα στιγμή. Την περασμένη φορά παίξαμε σε ένα γήπεδο που δεν περιμέναμε και δεν είχαμε προβλέψει. Δεν σκοπεύαμε να χάσουμε βαθμούς, όμως στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβεί. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε ότι έχουμε κατακτήσει το οτιδήποτε.

Πρέπει να το ξεπεράσουμε, να αναλύσουμε καλά τι συνέβη και τι έφταιξε και στη συνέχεια να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να επιστρέψουμε στις νίκες. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σοβαροί κόντρα στον Αστέρα, είναι μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, η οποία αναμένεται να μας δυσκολέψει».

Για το τι διαφορετικό περιμένει από τον Αστέρα:

«Θα είναι πολύ διαφορετικό γιατί οι δύο ομάδες διαφέρουν, έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Απόλλων παίζει χαμηλά, περιμένει στο δικό του μισό, παίζοντας κλειστό παιχνίδι, περιμένοντας τις αντεπιθέσεις.

Ο Αστέρας παίζει ανοικτά και πιο επιθετικά, είναι μια ομάδα που προσπαθεί να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά γιατί παίζουμε στην έδρα μας. Θα δούμε διαφορετικό παιχνίδι με τον Αστέρα, καθώς με τον Απόλλωνα παίζαμε όλη την ώρα στα 25 μέτρα».

Για τα προβλήματα που έχει η ομάδα του:

«Αυτή τη στιγμή έχουμε τα γνωστά προβλήματα και μια ανησυχία για την περίπτωση του Μπουχαλάκη. Ελπίζουμε ο Σωκράτης αύριο να έρθει και να δώσει τις απαντήσεις που ελπίζουμε ότι θα δώσει και περιμένουμε».

Για το γεγονός ότι ήταν ο Πορτογάλος προπονητής με τις περισσότερες νίκες μέσα στο 2021 και τον στόχο του για το νέο έτος:

«Ακόμα περισσότερες νίκες με τον Ολυμπιακό, να κερδίσουμε περισσότερα πράγματα και χρόνο με τον χρόνο περισσότερες νίκες και περισσότερα κατορθώματα».

Για τα μεταγραφικά:

«Από την προηγούμενη συνέντευξη δεν υπάρχει τίποτα νεότερο αυτή τη στιγμή»

Περισσότερα Εδω