Ο νικητής του Survivor 2021 Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποφάσισαν να πάρουν μέρος στο Survivor All Star και να ταξιδέψουν αυτή τη φορά μαζί και ως ζευγάρι στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αναμφισβήτητα ήταν οι δύο παίκτες που απασχόλησαν περισσότερο τους τηλεθεατές στο Survivor 2021. Το άλλοτε πρώην ζευγάρι ήρθε ξανά κοντά στον Άγιο Δομίνικο και βγαίνοντας από το παιχνίδι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του. Μέσα σε λίγους μήνες από πρώην έγιναν νυν και πλέον ζουν τον έρωτά τους, έχοντας ξεπεράσει τα εμπόδια που τους κρατούσαν χώρια!

Ωστόσο, σχεδόν από την αρχή του Survivor All Star, ο επιχειρηματίας και η γυμνάστρια γνώριζαν ότι θα χωριστούν μέσα στο παιχνίδι και ήταν προετοιμασμένοι. Έτσι και έγινε και την πρώτη ημέρα της άφιξής τους, ο Γιώργος Λιανός έκανε τη δυσάρεστη ανακοίνωση.

Ο Σάκης Κατσούλης στην κόκκινη ομάδα, ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην μπλε έβλεπαν καθημερινά ο ένας τον άλλον να αγωνίζεται για τους αντιπάλους. Κάθε φορά που έχαναν, τόσο η Μαριαλένα όσο και ο Σάκης δεν έκρυβαν τη στεναχώρια τους για το έτερον ήμισύ τους.

 

 

 

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που το ζευγάρι έβρισκε την ευκαιρία να έχει κάποιες επαφές και να συζητάει στους αγώνες τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μέσα στο παιχνίδι. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης στήριζαν ο ένας τον άλλον σε κάθε δυσκολία, υποστηρίζοντας παράλληλα την ομάδα τους.

 

 

«Όταν παίζεις, δεν φωνάζω ποτέ για να μην αποσυντονίσω τον συμπαίκτη μου. Θέλω μεν να κερδίσει ο συμπαίκτης μου, αλλά δεν θέλω να σε αποσυντονίζω γιατί με νοιάζει και η προσωπική σου νίκη, να είσαι εσύ χαρούμενος. Δεν φταις εσύ, η κατάσταση φταίει. Δεν σε κατηγόρησα Σάκη μου», του είπε μια μέρα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Σάκης Κατσούλης της είχε απαντήσει τότε: «Εμένα πιστεύεις, δεν με αφορά η προσωπική σου επιτυχία, ή είναι εύκολο αυτό που ζούμε; (…) Όταν πήραμε την απόφαση να έρθουμε στο παιχνίδι στο έλεγα ότι θα μας βάλουν να είμαστε αντίπαλοι και να συμβεί όλο αυτό. Γιατί ξέρουν ποιος είμαι. Δεν φταίω όμως».

 

 

Φυσικά δεν έλειπαν και οι τρυφερές στιγμές ανάμεσα στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη. Το ζευγάρι προσπαθούσε να αποδρά για λίγο από τους πάγκους του και να ανταλλάσσει τρυφερές στιγμές, αγκαλιές και όμορφα λόγια.

«Θα κάνουμε ένα παιδάκι; Να κάνουμε ένα παιδάκι» είχε πει πριν μερικές εβδομάδες ο Σάκης Κατσούλης στην αγαπημένη του, με την Μαριαλένα να μη μπορεί να κρύβει τη συγκίνησή της.

«Ένιωθα την ανάσα της στην πλάτη μου. Είχαμε παίξει πολλούς αγώνες στο παλιό Survivor. Συγχαρητήρια στην Μαριαλένα γιατί έχει ανέβει πάρα πολύ» είχε δηλώσει ο Σάκης Κατσούλης για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

 

 

Επιτέλους μετά από τρεις μήνες, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης από αντίπαλοι γίνονται συμπαίκτες! Οι δυο τους πλέον θα κοιμούνται μαζί, θα μοιράζονται τα έπαθλα και θα μένουν πια στην ίδια παραλία, αποφεύγοντας… τις κρυφές συναντήσεις στη ζούγκλα.

Δες τη στιγμή που ενώθηκαν ξανά στην ίδια ομάδα!

Περισσότερα Εδω