Η Μαριάντα Πιερίδη έκανε νέες της τηλεοπτικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και μεταξύ άλλων, μίλησε για το ενδεχόμενο να τη δούμε και πάλι στην πρωινή ζώνη του Open για το καλοκαίρι, αλλά και τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή. 

«Είμαι μια χαρά, είμαι πολύ καλά, είμαι χαρούμενη και ήρεμη», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε νέα σχέση μετά τον χωρισμό της. 

Για τις φήμες που θέλουν τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τη Γαλάτεια Βασιλειάδη να παρουσιάζουν το πρωινό του Open για την περίοδο του καλοκαιριού, η Μαριάντα Πιερίδη είπε: «Είναι δύο υπέροχα παιδιά, τους αγαπώ πάρα πολύ. Αν προκύψει να γίνει αυτό, μια χαρά, θα πάω καλεσμένη. Εννοείται θα ήθελα να ήμουν μαζί τους, αν μου γινόταν πρόταση. Θα γινόταν χαμός, τους αγαπώ πολύ», απάντησε η Μαριάντα Πιερίδη για το ενδεχόμενο συνεργασίας του.

Τέλος, η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τη νέα της σχέση και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τον σύντροφό της: «Είμαι πάρα πολύ καλά, περνάω υπέροχα και θεωρώ ότι τα καλύτερα έρχονται και σε αυτόν τον τομέα», απάντησε η Μαριάντα Πιερίδη.

Περισσότερα Εδω