Η Μαριάντα Πιερίδη επέστρεψε στο τραγούδι μετά από οκτώ χρόνια που είχε πάρει συνειδητά την απόφαση να απέχει από το καλλιτεχνικό στερέωμα, συμμετέχοντας στο φετινό J2US με παρτενέρ με τον Άρη Σοϊλέδη.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια με τις μεγάλες επιτυχίες, φανερά αγχωμένη, τραγούδησε ξανά στη σκηνή και ήταν… σαν να μην πέρασε μια μέρα!

 

«Θα μπορούσα να είχα πει το “ναι” σε δευτερόλεπτα, εάν είχα μεγαλύτερο χρόνο προετοιμασίας» είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια για μια ενδεχόμενη επιστροφή στο τραγούδι.

Τι έκανε όμως η αγαπημένη Μαριάντα Πιερίδη όλα αυτά τα χρόνια της αποχής της από το τραγούδι;

 

Η Μαριάντα Πιερίδη αποφάσισε να παρατήσει το τραγούδι και να αφιερωθεί πλήρως τόσο στον μονάκριβο γιο της, Νικόλα – που απέκτησε από τη σχέση της με τον μουσικό και tattoo artist Νέστορα Φωτιάδη – όσο και στον σύζυγό της και καταξιωμένο σεφ, Δημήτρη Κατριβέση.

Ο γιος της, Νικόλας και ο σύζυγός της Δημήτρης Κατριβέσης είναι για εκείνη όλη της η ζωή και οι απόλυτες προτεραιότητές της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια συχνά ακολουθεί τον γοητευτικό σεφ στα γαστρονομικά ταξίδια του και μαζί του ζει τις πιο μοναδικές εμπειρίες της ζωής της. 

Μπορεί να άφησε το τραγούδι, ωστόσο η Μαριάντα Πιερίδη δεν το μετάνιωσε ποτέ, έχοντας ως συνοδοιπόρους στη ζωή της, τον μικρό Νικόλα και τον άντρα της.

«Δεν τον ζηλεύω… Αλλά να είναι καλά τα social media που με κρατάνε σε εγρήγορση..,. Εννοείται ότι έχω τους κωδικούς του, τα διαβάζω όλα… και φροντίζω εγώ να απαντώ στις εκδηλώσεις θαυμασμού» είχε εξομολογηθεί για τη ζήλια στη σχέση της με τον σύζυγό της.

Μάλιστα, όλα αυτά τα χρόνια η Μαριάντα Πιερίδη βρήκε μια νέα αγάπη. Η τραγουδίστρια ασχολείται ενεργά με την yoga και τον διαλογισμό, ενώ δίνει και μαθήματα σε αρκετά άτομα.

Από την πρώτη στιγμή που μυήθηκε στον κόσμο της yoga, η Μαριάντα Πιερίδη άλλαξε τον τρόπο ζωής και σκέψης της και ως certified yoga trainer πια δίνει έμπνευση σε όλους να ασχοληθούν με αυτό το είδος γυμναστικής.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια κάνει γιόγκα πάνω από μία δεκαετία και ο τρόπος ζωής της είναι βασισμένος γύρω από την νοοτροπία και την φιλοσοφία της. Έπειτα από την προτροπή μιας φίλης της η Μαριάντα Πιερίδη πήρε την απόφαση να γίνει δασκάλα και στόχος της είναι να κάνει σεμινάρια στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

«Η δουλειά μου είναι να είμαι μουσικός, τραγουδίστρια. Δεν έφερα τη γιόγκα για να αντικαταστήσει το τραγούδι. Αποφάσισα να μείνω με τον μικρό στο σπίτι μέχρι να μεγαλώσει. Δεν έβαλα τη γιόγκα πάνω από το σπίτι μου, το παιδί μου, τον άντρα μου. Στηρίζομαι περισσότερο στη δουλειά του συζύγου μου, η οποία περνάει κρίση» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο Pop Up.

Μια από τις μεγάλες αγάπες που μοιράζονται ως οικογένεια… εκτός του φαγητού είναι φυσικά τα ταξίδια! Όλα αυτά τα χρόνια, η Μαριάντα Πιερίδη με τον σύζυγό της Δημήτρη Κατριβέση και τον γιο της έχουν ταξιδέψει σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο.

Μπορεί οι ευρωπαϊκές πόλεις και ιδιαίτερα εκείνες με γαστρονομικό ενδιαφέρον να έχουν την τιμητική τους, ωστόσο το ζευγάρι έχει επισκεφτεί την Αυστραλία, το Περού, το Μεξικό, Ταϊλάνδη κ.α.

Δες φωτογραφίες από τα ταξίδια τους στο εξωτερικό:

Η Μαριάντα Πιερίδη ανυπομονεί να ανέβει και απόψε στη σκηνή του J2US και να δώσει τον καλύτερο εαυτό της!

Περισσότερα Εδω