Όλο Χρήστο ακούγαμε και Χρήστο δεν βλέπαμε! Στον χθεσινό τελικό του MasterChef, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη μας σύστησε για πρώτη φορά τον σύντροφό της, ο οποίος της έκανε έκπληξη στην κουζίνα του reality μαγειρικής με σκοπό να την εμψυχώσει.

Ο Χρήστος Καλομοίρης, ο οποίος είναι ζαχαροπλάστης, μίλησε στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου για την Μαργαρίτα, δείχνοντας πόσο περήφανος είναι για εκείνη και αποκαλύπτοντας αν πρόκειται να υπάρξει επισημοποίηση στη σχέση τους.

Διάβασε επίσης: MasterChef – Μαργαρίτα Νικολαΐδη: To twitter την έστεψε ήδη βασίλισσα – Η ζωή και ο έρωτάς της με τον ζαχαροπλάστη σύντροφό της

«Το κορίτσι μου τα έχει κάνει όλα. Αν με έχει αγαπήσει ο κόσμος είναι εξαιτίας της. Περίμενα την αγάπη του κόσμου γιατί ήξερα τι εξαιρετικό παιδί είναι και ξέρω και την πορεία της και το πόσο καλή είναι στην μαγειρική και πόσο το αγαπάει. Πλάκα είχε όταν άρχισε να με αναφέρει μέσα στο παιχνίδι, με έπαιρναν οι φίλοι μου τηλέφωνο και μου έκαναν καζούρα. Είμαι λίγο ντροπαλός…

Ήταν πολύ άσχημο όταν αποχώρησε, στεναχωρήθηκα και βούρκωσα. Τώρα γνώρισα τη μητέρα της Μαργαρίτας, είναι μια χαρά! Είμαστε μαζί δύο χρόνια. Θα δούμε για το επόμενο βήμα, όλα θα γίνουν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο σύντροφος της Μαργαρίτας.

 

Περισσότερα Εδω