Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη ήταν η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής “Στην Φωλιά των ΚουΚου“. Μετά τη μεγάλη νίκη της στο reality μαγειρικής, η 27χρονη σεφ φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή και μίλησε για όλα.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε από την Κατερίνα Καραβάτου υπήρχε και αυτή που αφορούσε στην περιβόητη πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, Χρήστο Καλομοίρη. Οι δυο τους είναι μαζί δύο χρόνια και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη μιλούσε συχνά για εκείνον, όσο βρισκόταν μέσα στο MasterChef.

Η ξανθιά παρουσιάστρια, λοιπόν, δεν γινόταν να μην την ρωτήσει για τον αγαπημένο της, αφού πολλοί ήταν εκείνοι που υπέθεσαν, ότι μετά το τέλος του επεισοδίου θα γίνει η πρόταση γάμου. Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, εμφανώς αμήχανη, το παραδέχτηκε δημόσια, λέγοντας πως έγινε μία κίνηση για να πάει καλά η σχέση τους στο μέλλον.

“Έχει γίνει μία κίνηση, ένα δώρο, εγώ έτσι το ονομάζω, για να πάει καλά η σχέση μας η μελλοντική. Εντάξει, εμείς έτσι και αλλιώς αγαπιόμαστε με τον Χρήστο, έτσι και αλλιώς θα είμαστε μαζί για πάντα, απλά έγινε και το δώρο, το δαχτυλίδι… Έχει γίνει! Δεν το κρύβω, απλά πιστεύω πως δεν χρειάζεται. Ακόμα δεν είμαι έτοιμη”, είπε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Μάλιστα, η εκπομπή της επιφύλασσε ακόμα μία έκπληξη, καθώς της έκαναν ένα δώρο για το γάμο της. Ειδικότερα, η Κατερίνα Καραβάτου της χάρισε μια δωροεπιταγή 1.500 ευρώ για φτιάξει το νυφικό της. 

Δες το βίντεο:

Περισσότερα Εδω