Η Μαρίζα Ρίζου βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show.

Η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση αγάπης με την οικογένειά της, ενώ παραδέχτηκε πως κάνει ψυχοθεραπεία, η οποία και την έχει βοηθήσει αρκετά στην καθημερινότητά της.

«Οι σχέσεις είναι καθρέφτης και είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να εξελιχθούμε γιατί πιστεύω ότι στις ερωτικές σχέσεις βγαίνουν όλα μας τα τραύματα», είπε η Μαρίζα Ρίζου.

Μαρίζα Ρίζου για Ψυχοθεραπεία

«Εγώ ξεκίνησα ψυχοθεραπεία για να είμαι ελεύθερη, και δεν εννοώ ελεύθερη χωρίς δεσμό, εννοώ να μην είμαι εγκλωβισμένη από το παρελθόν. Αν εγώ έχω κάνει μία σχέση ή οι γονείς μου -πες ότι δεν είχαν καλή σχέση- αυτό ήταν ένα δεδομένο που παίρνει ένα παιδί. Γι’ αυτό πολλές φορές ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει σε ένα κακοποιητικό περιβάλλον, το πιο πιθανό είναι ότι θα επαναλάβει ένα κακοποιητικό περιβάλλον.

Αν δεν αποφασίσει ο ίδιος πως θέλει να ζήσει ή αν δεν πάει να το δουλέψει αυτό το πράγμα, το πιο πιθανό είναι να επαναλαμβάνει αυτό το μοτίβο», ανέφερε η Μαρίζα Ρίζου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Για τα όνειρα που έγιναν πραγματικότητά: «Έχουν εκπληρωθεί αρκετά από αυτά που οραματιζόμουν και νιώθω φοβερή ευγνωμοσύνη γι’ αυτό, έχουν πραγματοποιηθεί με τον τρόπο που οραματιζόμουν, ο τρόπος που κάνω το Live, που είναι ας πούμε ο τρόπος που το κάνει ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, τον οποίο λατρεύω και αγαπώ, όπως και ο Φοίβος, που στο Live έχει έναν αλληλοσεβασμό και μία σύνδεση, το λατρεύω αυτό που συμβαίνει. Έχω μία ομάδα απίστευτη με τους οποίους είμαστε όλα τα χρόνια μαζί», είπε η Μαρίζα Ρίζου για τις Live εμφανίσεις της.

«Πέρασα υπαρξιακή κρίση»

Η Μαρίζα Ρίζου αποκάλυψε για την δύσκολη περίοδο στη ζωή της: «Έφτασα σε ένα σημείο, μικρής ματαίωσης και υπαρξιακής κρίσης πριν από ένα – δύο χρόνια. Κατέληξα πως όλα αυτά έχουν πολύ μεγάλη σημασία και είναι υπέροχα, αλλά το ότι έχω τους ανθρώπους μου και το χωριό μου και μοιράζομαι τη ζωή μου και συμπορεύομαι για μένα αυτό είναι το πιο πολύτιμο και το πιο σπουδαίο», παραδέχτηκε η Μαρίζα Ρίζου.

Τέλος σε ερώτηση του παρουσιαστή για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια η Μαρίζα Ρίζου απάντησε: «Θα ήθελα να κάνω ότι κάνω με την ψυχή μου. Παλαιότερα ήμουν πολύ αρνητική. Δεν ήθελα με τίποτα. Νομίζω μετά την ψυχοθεραπεία που κατάλαβα όντως τη δύναμή μου, δεν είχα ανάγκη να είμαι επιθετική, είμαι πολύ ανοιχτή στη ζωή», είπε η ερμηνεύτρια καλεσμένη στο The 2night show.

 

 

 

 

Περισσότερα Εδω