Στη νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha, “Σασμός” βλέπουμε για πρώτη φορά τη Μαρία Τζομπανάκη να συνεργάζεται με τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη. Μαμά και γιος, υποδύονται τη μαμά με το γιο δηλώνοντας απόλυτα χαρούμενη γι΄αυτή την ευκαιρία που τους δόθηκε να δουλέψουν μαζί.

“Είναι μία απόφαση που την πήραμε μαζί. Είναι ωραίο γιατί δεν έχουμε δουλέψει ξανά, ενώ στο παρελθόν έχω συνεργαστεί με τον πατέρα μου. Έχει χώρο για ειλικρινή βλέμματα, πιο εύκολα απ’ ότι με τους άλλους συναδέλφους που προσπαθούμε να τα δημιουργήσουμε. Έχει μια ζεστασιά και μία ασφάλεια που είναι φυσική” είχε δηλώσει ο Ορφέας Αυγουστίδης όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς για τη συνεργασία με τη μητέρα του.

Ενώ η Μαρία Τζομπανάκη ανέφερε: “Σπάνια ευκαιρία αυτή η συνεργασία. Είναι ευλογία. Ήθελα πάντοτε να παίξω με τον γιο μου, τον Ορφέα. Χαίρομαι πάρα πολύ που μου συνέβη αυτό”.

Μαμά και γιος έχουν μια άριστη σχέση μεταξύ τους με την Μαρία Τζομπανάκη να μην κρύβει την αδυναμία στον γιο της.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στα Χανιά της Κρήτης, η 65χρονη σήμερα ηθοποιός, είναι απόφοιτη του Εθνικού Θεάτρου και έχει σπουδάσει χορό, κλασική κιθάρα και τραγούδι και έχει καταφέρει να διαγράψει μια σπουδαία διαδρομή στο θέατρο και την τηλεόραση.

Ωστόσο, το ταλέντο της στην υποκριτική δεν ειναι το μόνο για το οποίο κατάφερε να ξεχωρίσει. Η ομορφιά της ήταν ακόμη ένα στοιχείο που την έκανε να ξεχωρίσει ενώ και η πολιτική της δράση την περίοδο 2002 με 2010.
Η σχέση της Μαρίας Τζομπανάκη όμως με τον χρόνο είναι άρρηκτα συνυφασμένη με τον γιο της Ορφέα που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον επίσης ηθοποιό Ντίνο Αυγουστίδη

“Ο χρόνος για μένα είναι ο Ορφέας και το παιδί του γιου μου που θα μεγαλώσει…. Η ζωή που εξελίσσεται. Δεν έχω θέμα με το γήρας, έτσι όπως ρατσιστικά το αντιμετωπίζουν. Θεωρώ ότι η π ομορφιά δεν τελειώνει, όταν αρχίζουν οι ρυτίδες. Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη λέω “εσύ είσαι βρε Μαρία; Εσύ μπορείς να πιάσεις το βουνό…” έχει δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Και μπορεί ο γάμος της με τον Ντίνο Αυγουστίδη να έληξε, όμως ο Ορφέας είναι και για τους δυο ένα δώρο ξεχωριστό που πάντα θα τους ενώνει.

Από την άλλη, ο Ορφέας Αυγουστίδης ήταν πάντα δίπλα στη μητέρα του στηρίζοντας κάθε της απόφαση ακόμα και αυτή του να κάνει έναν τρίτο γάμο το 2016, αφού μετά τον Ντίνο Αυγουστίδη είχε παντρευτεί και με τον Νίκο Κωνσταντινίδη το 2001.

Αυτός ο τρίτος γάμος της ηθοποιού έγινε στη γενέτειρά της, τα Χανιά με τον Γιάννη Βάλβη με τον οποίο στην πορεία πήραν την απόφαση να μετακομίσουν στη Νέα Υόρκη. Ο Ορφέας Αυγουστίδης δε στάθηκε ούτε μια στιγμή εμπόδιο στη ζωή της μητέρας του αφού για εκείνον το πιο σημαντικό είναι να είναι ευτυχισμένη.

Πριν λίγους μήνες μάλιστα, φρόντισε να της κάνει και ένα μεγάλο δώρο που δεν είναι άλλο από ένα εγγονάκι. Ο νεαρός ηθοποιός έγινε μπαμπάς κάνοντας τη μητέρα του τρομερά χαρούμενη.

“Τώρα ζω και τη γέννηση του γιου του γιου μου. Και ρωτάω τον γιο μου “λες να ζήσω και τη γέννηση του δισέγγονού μου;”. Και ο Ορφέας μου απαντά: Ικανή σε έχω!…Πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να αγαπήσω κάποιον περισσότερο από το γιο μου αλλά το νιώθω για τον εγγονό μου…. Τον εγγονό μου θα τον μεγαλώσει η μητέρα του.

Εγώ θα τον χαρώ, χωρίς το άγχος της ανατροφής, γιατί το έχουν δύο υπέροχοι γονείς” έχει πει η ίδια η ηθοποιός.
Πλέον, οι δυο τους συνεργάζονται στο “Σασμό” και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι μοναδικό αφού η αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλο στην πραγματική ζωή αποτυπώνεται και στις κοινές τους σκηνές στη σειρά.

Περισσότερα Εδω