Η Μαρία Σαράφογλου εκτός από μία επιτυχημένη επαγγελματίας, η οποία τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του AΝΤ1, είναι και μία αφοσιωμένη μητέρα.

Η δημοσιογράφος και ανκοργούμαν, η οποία προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητάς, έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Δημήτρη από τον γάμο της με τον δημοσιογράφο, Αντώνη Αλαφοριώργο, με τον οποίο το 2017 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Μαρία Σαράφογλου με τον 12χρονο γιο της, Δημήτρη σε μία σπάνια εμφάνιση. Μητέρα και γιος, βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, όπου απόλαυσαν ποιοτικό χρόνο μαζί κάνοντας τις βόλτες τους στα μαγαζιά.

Μπορεί η Μαρία Σαράφογλου να μην δίνει συχνά συνεντεύξεις, ωστόσο, τις ελάχιστες φορές που έχει μιλήσει δημόσια, έχει αναφερθεί με τα πιο γλυκά λόγια στον μονάκριβο γιο της,  με τον οποίο φροντίζει να περνούν αρκετό χρόνο μαζί κάνοντας πράγματα που αγαπούν. 

«Από τότε που έχω κάνει παιδί, έχω πάψει να λέω μεγάλες κουβέντες. Έχω χωρίσει, ήμουν παντρεμένη. Τώρα θα ακουστώ σαν μαμά κουκουβάγια. Ο Δημήτρης είναι όλη μου η ζωή να στο πω έτσι, είναι ένα παιδί εξαιρετικό, όμορφο αλλά είναι όμορφο στην ψυχή και αυτό το αντανακλά στους φίλους του, στην οικογένειά του, στο σχολείο, είναι εξαιρετικά έξυπνος και είναι πολύ διαφορετικός από εμένα.

Ο Δημήτρης ξέρει πολύ καλά τι θέλει και ξέρει τα όρια του, ενώ εγώ πολύ συχνά δοκιμάζω τα όρια μου. Τα τελευταία χρόνια έχω αρκετό χρόνο για τον Δημήτρη, τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα, αλλά ήταν και πολύ δύσκολα για τη χώρα. Τα τελευταία χρόνια έχουμε έρθει πολύ πιο κοντά με το παιδί μου, έχουμε αναπτύξει έναν άλλο δεσμό και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό. Αυτή τη στιγμή δεν νομίζω ότι θα έκανα άλλο παιδί, ποτέ δεν ξέρεις όμως τι φέρνει ο χρόνος. Σαφώς όλοι άνθρωποι θέλουν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους» είχε δηλώσει η Μαρία Σαράφογλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Φωτογραφίες: NDP

Περισσότερα Εδω